Mölökkyturnajaiset – Grand Epic Mölökky Championship!

Joensuu
  • Pohjois-Karjalan Yrittäjät

Hei sinä nuori tai nuorekas yrittäjä! Tule mukaan perjantain mölkky-aftereille Pohjois-Karjalan Nuorten Yrittäjien kanssa 🥤🍹

SIIS MITÄ? Nuorten Yrittäjien Mölökkyturnajaiset / Afterit!
SIIS MISSÄ? Pelit Teletappien hiekkakentällä, Ilosaaren viereiselle pienellä saarekkeella. Siltakatu 2, Joensuu. Koordinaatit (62.6002448, 29.7684515)
SIIS MILLOIN? Perjantaina 8.7. klo 17-19


Jotta homma lähtee kohilleen, niin aluksi mitellään vuoden 2022 Grand Epic Mölökky Championship eli Herkkusienilaiva! Luvassa siis hauskaa puupalikan heittelyä. Ei toisia kohti tietenkään. Me tarjoamme holilliset sekä holittomat virvokkeet suoritusten maksimoimiseksi! Kuulimme myös huhua, että Anssi Kela säestää menoamme klo 18 alkaen Ilosaaresta käsin! 😁


Sään suosiessa pidetään voitonjuhlat lähimaastossa istuskellen ja Ilovaaren tarjontaa kuunnellen tai siirrytään sisätiloihin jatkoille. Tervetuloa kaikki ikään riippumatta! Myös Yrittäjien ei-jäsenet ovat tervetulleita.


Ilmoittautuminen tapahtuu yksilöittäin ja heittokaverit katsotaan sitten paikan päällä. Tavoitteena hauskanpito ja rento meininki! Aiempaa mölökkykokemusta et tarvitse. Tapahtuma on maksuton.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Maksuton
Paikka