Pohjois-Karjalan Yrittäjät
  • Vapaa-aika ja juhlat

Mystery Sport Challenge – Sporttinen Yrittäjien Mysteeriretki! 

  • Pohjois-Karjalan Yrittäjät

Hyppää kanssamme mysteeribussiin ja tule mukaan sporttiselle sekä tiimihenkiselle mysteerimatkalle paikkaan xxx lauantaina 1.10. klo 12–18! 🚌 

SIIS MITÄ? Mukavaa, yhteisöllistä, hieman hikistä ja ennen kaikkea mysteeristä menoa kaikille yrittäjille
SIIS MISSÄ? Nii-in, siinäpä kyssäri. Enpäs kerrokaan! Lähtö Joensuun Taidemuseon matkailupysäkiltä, osoitteesta Kirkkokatu 25-23, 80100 Joensuu.
SIIS MILLOIN? Lauantaina 1.10. klo 12–18

Tällä matkalla marssimääräykset ovat seuraavat: Verestellään muistoja, haastetaan toisiamme ja pidetään hitokseen hauskaa. Ota mysteerimatkalle mukaan rennot vaatteet ja liikuntaan sopivat kengät. Hikikin saattaa tulla myös myöhemmin, joten lämmintä voi myös tarvita mukaan.

Mysteerimatkalla tutustut uusiin tuttavuuksiin sekä moikkaat tuttuja ihmisiä. Koet nostalgiaviboja ja Saattaapa jokunen täysosumakin tulla, who knows? Matkan, eväät ja mahtavan menon tarjoaa Pohjois-Karjalan Nuorten Yrittäjien jengi.

Tapahtuma on maksuton ja tervetulleita ovat kaikki yrittäjät ikään katsomatta. Mukaan pääsee 25 nopeinta. Osallistuminen on ilmainen ja kaikille yrittäjille avoin! Ilmoittauduthan 28.9. mennessä tästä, p. 050 448 8468 tai joonas.hiltunen@yrittajat.fi.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Nuorten Yrittäjien jengin meininkeihin! <3

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Nii-in, siinäpä kyssäri. Enpäs kerrokaan! Lähtö Joensuun Taidemuseon matkailupysäkiltä, osoitteesta Kirkkokatu 25-23, 80100 Joensuu.