Pohjois-Karjalan Yrittäjät

Myyntiä edistävä markkinointi yrittäjälle

  • Pohjois-Karjalan Yrittäjät

No nyt KOLAHTI!

Tule mukaan syksyn rennoimpaan markkinointikoulutukseen! Tässä koulutuksessa yrittäjä Hanna Laukkanen (Somenapuu) ei pidä tylsiä kalvosulkeisia, vaan havainnollisella ja mukavalla tavalla avaa markkinoinnin ahaa -ajatuksia. Pääasiassa keskitymme nettisivuihin ja sosiaaliseen mediaan.

Aika: Tiistaina 25.10.2022 klo 09:00-10:30
Paikka: 
Hybriditoteutus, Kokoustila Minerva, 4B alakerta, Joensuun Tiedepuisto // Microsoft Teams

Käymme yhdessä läpi KOLAHTI -markkinoinnin mallin, jossa tärkeintä on asiakkaan kokemus markkinoinnista. KOLAHTI -malli on koulutuksen jälkeen helppo muistaa ja viedä mukana oman yrityksen markkinointiin.

Mallin esittelyn jälkeen käymme läpi vielä Tietoa asiakkaille -paketin. Siinä on tiiviissä paketissa markkinoinnin perusjutut, jotka kannattaa toteuttaa omilla nettisivuilla heti.

Hanna Laukkanen on nuori pohjoiskarjalainen yrittäjä, joka on erityisen kiinnostunut asiakkaiden kokemuksesta ja siitä, miten asiakas kertoo yrityksestä muille. Laukkanen on opiskellut Tampereen yliopistossa journalistiikkaa ja Riveria ammattikoulussa liiketoiminnan perustutkinnon.

Tiedepuistolla tarjolla pientä purtavaa ja aamukahvit. Pyydämme ilmoittautumaan 18.10. mennessä tämän linkin kautta, alta, p. 050 448 8468 tai joonas.hiltunen@yrittajat.fi.

Ilmoittaudu tästä mukaan