Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät
  • Vapaa-aika ja juhlat

POHJAT – POHJOIS-SUOMEN YRITTÄJYYSVIIKKO 4.–8.9.23: Nähhään työkaveria 2023!

  • Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät

Tervetuloa mukaan perinteiseen yksinyrittäjien syystapaamiseen Rokuan kauniisiin maisemiin to-pe 7.-8. syyskuuta! Tänä vuonna tapahtuma toimii ennakkotilaisuutena Yrittäjän vapaapäivä -ohjelmaan. Ohjelmaa on siis kokonaisuudesaan tarjolla torstaista lauantaihin saakka. Nähhään työkaveria -ohjelma käynnistyy torstaina iltapäivällä ja päättyy perjantaina klo 11.00. Yrittäjän vapaapäivä -ohjelma käynnistyy saman tien jatkuen lauantain iltapäivään saakka.

Ohjelmiin on omat ilmoittautumisensa, joten muista käydä tekemässä molemmat ilmoittautumiset. Yrittäjän vapaapäivä -tapahtuman ohjelma ja ilmoittautumiset löytyvät täältä. Molempiin ohjelmiin voit osallistua myös avecin kanssa. Nähhään työkaveria -tapahtumaan avecin osallistumismaksu on 38 euroa ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Hinta sisältää ohjelman mukaiset tarjoilut ja ohjelman.

Ohjelma ja yöpyminen to-pe Nähhään työkaveria -tapahtumassa on yksinyrittäjäjäsenille maksuton 2-hengen huoneessa 20 ensimmäiselle. Mikäli haluat varata 1-hengen huoneen, huonelisä on 37 euroa ja tämä erotus tulee maksaa paikan päällä. Avecille yöpyminen maksaa 70 eur/hlö/vrk 2-hengen huoneessa (1-hengen huonelisä 37 eur/vrk).

Majoitusvaraukset suoraan hotellista: myynti@rokua.com, varaustunnus ”PPYverkostot”. Avecin huoneen maksu paikan päällä, yksinyrittäjien osalta ilmoittautuneiden nimet ilmoitetaan hotellille etukäteen ja nämä maksetaan PPY:n puolesta (lukuun ottamatta mahdollista 1 hh lisää). Majoitukseen kuuluvat aamiainen, kylpylän sekä kuntosalin käyttö.

Paikkoja on vain rajoitettu määrä, joten kannattaa ilmoittautua mahdollisimman nopeasti. Ilmoittautuminen on sitova ja se tulee tehdä 28.8.2023 mennessä. Peruuttamattomasta ja toteutumattomasta osallistumisesta peritään 40 euron maksu.

Ohjelma

Torstai 7.9.2023

Majoittuminen klo 14.00 lähtien

14.50 Tavataan ala-aulassa, Kahvila Kaarna. Siirtyminen rantakodalle.

15.00-17.30 Kotakahvittelut ja niiden lomassa ohjelmallista verkostoitumista ja tutustumista työkavereihin

18.00-19.00 Päivällinen seisovasta pöydästä, jonka jälkeen vapaavalintainen yhteisillanvietto jatkuu Kaivo-pubissa.

Perjantai

8.00-10.00 Aamiainen omaan tahtiin

10.00 -11.00 Ohjelmaa kokoustiloissa, Talvipuutarha, 3 krs: Aiheesta kiinnostuneille harrastusvinkkinä lyhyt oppimäärä sienestämiseen. Kouluttamassa Esko Holopainen Sienestä Oy:stä

11.00 Nähhään työkaveria -tapahtuma päättyy. Jos olet ilmoittautunut mukaan Yrittäjän vapaapäivä -ohjelmaan, ohjelma alkaa lounaalla klo 11.00. Mikäli et osallistu Yrittäjän vapaapäivä -ohjelmaan, lounas omakustanteisesti.

Ilmoittaudu tästä mukaan