Lapin Yrittäjät
  • Koulutukset ja seminaarit
  • Tapahtuma

Näin löydät yrityksellesi ostajan

Verkossa
  • Lapin Yrittäjät

Näin löydät yrityksellesi ostajan -webinaari on suunnattu sinulle, joka harkitset yrityksesi myyntiä lähivuosina tai olet kenties jo tehnyt myyntipäätöksen. Sijainti Lapissa asettaa omat haasteensa, mutta tarjoaa myös mahdollisuuksia.

Yksi tärkeimpiä kysymyksiä yrityskaupassa on ostajan löytäminen. Ilman ostajaa ei ole yrityskauppaa. Sijainti Lapissa asettaa omat haasteensa, mutta tarjoaa myös mahdollisuuksia.

Näin löydät yrityksellesi ostajan -webinaarissa käymme läpi, mitä keinoja ostajaehdokkaiden kartoittamiseen ja miten omasta yrityksestä voi rakentaa mahdollisimman kiinnostavan ostokohteen. Erityishuomio on Lapissa sijaitsevissa yrityksissä.

Tilaisuus on maksuton, kaikille avoin, ja se tallennetaan. Ilmoittaudu mukaan, ja saat tallenteen sähköpostiisi.

Webinaarissa vastataan seuraaviin kysymyksiin: 

  • Mitä kautta ostajia voi lähteä kartoittamaan?
  • Miten toimitaan verkossa, ja missä siellä voi myydä yritystä?
  • Minkälainen on hyvä myynti-ilmoitus, ja mikä kiinnostaa ostajaa?
  • Miten prosessi käytännössä etenee, ja mitä se maksaa?

Puhuja

Meri Varkoi-Anhava (KTM) on Yrityspörssi.fi-verkkopalvelun toimitusjohtaja ja yrittäjä. Hän seuraa työssään, kuinka tuhannet yritykset hakevat ostajaa ja ostettavaa kohdetta Yrityspörssin kautta ja minkälainen lähestymistapa tuo tuloksia. Meri itse on ryhtynyt yrittäjäksi yrityskaupan avulla. 

Ilmoittautuminen päättyy 30.11. kello 15. Jälki-ilmoittautumiset osoitteeseen meri.koivumaa@yrittajat.fi.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Näin liityt webinaariin:

  1. Mene ilmoittautumisvahvistukselle, joka löytyy sähköpostistasi. Klikkaa viestin lopussa painiketta Linkki online-tapahtumaan. Tämä avaa verkkosivun, jossa näet kaksi vaihtoehtoa: Lataa Windows-sovellus ja Liity sen sijaan verkossa. Valitse jälkimmäinen vaihtoehto.
  2. Kirjoita nimesi ja määritä ääni- ja videoasetukset. Valitse Puhelimen ääni, jos haluat kuunnella kokousta matkapuhelimellasi.
  3. Kun olet valmis, valitse Liity nyt. Tämä siirtää sinut kokouksen aulaan. Ilmoitamme kokouksen järjestäjälle, että olet valmis, ja joku kokouksessa voi liittää sinut kokoukseen. Odota rauhassa.