Satakunnan Yrittäjät
  • Tapahtuma

Yrittäjien Nostetaan rimaa-vaalitilaisuus 18.3. Puuvillan kauppakeskus, Pori

  • Satakunnan Yrittäjät
  • Porin Yrittäjät

Porissa lauantaina 18.3. klo 11.00 (-12.00) paikka Puuvillan kauppakeskus Osoite: Siltapuistokatu 14, 28100 Ohjelmassa kahvi-tarjoilu herkullisen donitsin kera klo 10.30 alkaen 200 ensimmäiselle ja jaossa on myös leipää 300 ensimmäiselle. (Satakunnan Yrittäjät tarjoaa)

Tulossa on mielenkiintoinen vaalipaneeli klo 11.00 alkaen Puuvillan kauppakeskuksen tapahtuma-aukion lavalla, jonka juontavat Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen ja Satakunnan Yrittäjien puheenjohtaja Jukka Hurrila. Panelisteina: Petri Huru (PS), Eeva Kalli (KESK), Krista Kiuru (SDP), Laura Pullinen (VIHR), Raisa Ranta (VAS) ja Mikael Ropo (KOK).

Tilaisuus livestriimataan, voit seurata keskustelua klo 11 alkaen täältä:
Yrittäjien eduskuntavaalipaneeli Porissa la 18.3. klo 11 – seuraa suoraa lähetystä tästä artikkelista tai tule paikan päälle katsomaan – Satakunnan yrittäjät – Satakunnan Kansa


Tule tapaamaan ja keskustelemaan eduskuntavaaliehdokkaiden kanssa paikan päälle!
Lämpimästi tervetuloa!

Nostetaan rimaa!

Nostetaan rimaa on Yrittäjien teema eduskuntavaaleissa 2023. Suomen kasvu syntyy suomalaisten yritysten kasvun kautta. Kasvaakseen yrittäjä tarvitsee vakaan ja kilpailukykyisen verotuksen, osaavaa työvoimaa ja vähän byrokratiaa. Päättäjien on jatkossa nostettava rimaa.
Lisätietoja Yrittäjien Nostetaan rimaa -vaalikampanjasta: www.nostetaanrimaa.fi