Etelä-Karjalan Yrittäjät

Nuoret Yrittäjät järjestää: Ilmajooga

  • Etelä-Karjalan Yrittäjät

Etelä-Karjalan Yrittäjien koko vuoden kantavana teemana on yrittäjän hyvinvointi. Nuoret Yrittäjät järjestää pitkin vuotta kaikille jäsenille avoimia ja maksuttomia hyvinvointiteemaisia, liikunnallisia tunteja. Ensimmäiset lajikokeilut on jo lyöty lukkoon, tule tutustumaan ja viettämään pieni hengähdyshetki arjesta!

Ilmajooga vie joogaharjoituksesi uusiin korkeuksiin. Anna kehosi, mielesi ja sielusi lentää! Ilmajooga yhdistää perinteisen joogaharjoittelun ilma-elementtiin, luoden monipuolisen harjoituksen koko keholle. Ilmajoogassa käytetään apuvälineenä vyötärön korkeudella olevaa kangaslenkkiä eli hammockia. Katosta kiinnitetyn pitkän kangaslenkin avulla voidaan tukea kehon painoa ja tehdä liikkeitä helposti, turvallisesti ja rauhallisesti. Liina hoitaa hyvin sekä niska-hartia että selkävaivoja. Loistava laji ihan jokaiselle, joka sopii kokemuksesta, iästä ja kuntotasosta riippumatta kaikille!

Mukaan tarvitset mukavat vaatteet, joissa on hyvä liikkua (ei mitään terävää kuten vetoketjuja, koruja, tms. jotka voivat rikkoa kankaan) sekä juomapullon.

Tunti on maksuton, mutta vaatii tuttuun tapaan ilmoittautumisen. Ilmajoogailemaan mahtuu kerralla 10 henkeä.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Maksuton
Paikka
The Voima Fly, Tukkikatu 2, Lappeenranta