• Koulutukset ja seminaarit

Nuorten Yrittäjien Aamukahvit – Webinaarit

Verkossa
  • Savon Yrittäjät

Tervetuloa nuorille yrittäjille suunnatuille aamukahveille. Aamukahvi-webinaareja järjestetään yhteensä kolme kappaletta ja webinaarisarja huipentuu verkostoitumistapahtumaan Kuopion Hygge Bro kahvilassa. Webinaarit järjestetään yhteistyössä Fennian, Elon ja Uusyrityskeskuksen kanssa. Tämä webinaari on sarjan viimeinen.

Webinaareissa käsitellään mm. yrityksen perustamista, saat tukea yrityksen toiminnan kasvattamiseen sekä pääset kuulemaan yrittäjän matkasta hänen itsensä kertomana.

Webinaari 8.6. klo 9-10 Yrittäjätarina – Kuinka minusta tuli yrittäjä

Verkostoitumistapahtuma 16.6. klo 9-11 Hygge Bro

  • Verkostoitumistapahtuman keskeisimpänä ideana on kumota yleinen ajatus siitä, että yrityksen pyörittäminen on 24/7 työtä eikä yrittäjällä ole muuta elämää yrityksen ulkopuolella.
  • Keskustellaan ja annetaan vinkkejä siihen, kuinka suunnitella tulevaisuutta pitkällä tähtäimellä yrittäjyyden rinnalla.
  • Sekä paljon muuta mukavaa ja huippuja kontakteja jatkoa ajatellen!

Voit ilmoittautua samalla lomakkeella kaikkiin webinaareihin sekä verkostoitumistapahtumaan. Voit myös tulla kuuntelemaan vain sinua kiinnostavia webinaareja tai saapua paikalle live-tilaisuuteen. Ilmoittaudu tästä mukaan

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Maksuton