• Matkat
  • Vapaa-aika ja juhlat

Nuorten Yrittäjien risteily

Turku

Marraskuussa risteillään nuorten yrittäjien kanssa 12.-13.11.2021!

Missä? TPS:n kotihallin Gatorade-centerin Business-clubin kautta kohti Turun satamaa ja Viking Gracea!

Milloin? Pe 12.11.2021 klo 14.30 – la 13.11. klo 19.50 laivan saapuessa satamaan.

Mitä odottaa?

Verkostoitumista; uusia ja vanhoja nuoria yrittäjiä, lähde kotiin yli sadan uuden yhteystiedon kanssa!

Yhteistyökumppanien ohjelmanumeroita, bingosta laivankansijumppaan ja kaikkeen siltä väliltä! Keynote-puhujana perjantaina Gatoradella striimin kautta Supercellin perustaja Ilkka Paananen.

Hyvää ruokaa ja juomaa heti Gatoradelta alkaen, tex mex -buffaa, lauantain brunssia ja buffet-illallista!

Kilpailuja ja palkintoja, aina Superior-risteilylahjakortista drinkkilippuihin!

Biletystä laivalla bilebändi Flipperin johdolla!

Miten pääsen mukaan? Ilmoittaudu ja osta lippusi! Huomioithan, että hinnat ovat per henkilö ja jokaisen osallistujan täytyy tehdä itse oma ilmoittautumisensa. Lisätietoihin kirjaa hyttikaverin nimi, niin pääsette samaan hyttiin!

Mitä maksaa? Riippuen jäsenyydestäsi ja hyttiluokasta 94-180 €/henkilö. Ilmoittautumisen kautta valittavissa hyteissä on kaikissa yhden hengen sänkyjä. Mikäli haluat varata parivuoteellisen hytin tai sviitin, otathan yhteyttä Matkatoimisto Hetaan, Kirsi-Marja Salonen,  heta@heta.com , p. +358 50 377 1111.

Mitä hinta sisältää? Perjantain ohjelman ja ruokailun Gatorade-centerillä, yhteiskuljetuksen laivalle, alkumaljan ja ohjelman illalla laivalla. Lauantain brunssin, iltapäivän ohjelman sekä buffet-ruokailun ruokajuomineen.

Ilmoittautuminen on sitova eikä rahoja palauteta mikäli joudut peruuttamaan matkan. Sairastapauksissa, lääkärintodistuksella, ilmoittautuminen siirtyy ensi vuoden risteilylle.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Paikka
  • Turku