Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Varsinais-Suomen Yrittäjät
Nuorten tiimi Varsinais-Suomi
  • Nuoret yrittäjät
  • Tapahtuma

NY: Bisnestä ja paljua!

Turku
  • Varsinais-Suomen Yrittäjät

Nuorten yrittäjien bisnestä ja paljua tulee jälleen! Keskiviikkona 20.9.2023 klo 17.30-21.30 Jellonasaunalla Harjattulassa Turussa ensin esittäydytään, sitten nautitaan maittava tortilla-buffet ja lopuksi pääsee saunomaan ja paljuilemaan.

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille nuorille yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille varsinaissuomalaisille. Tule mukaan tutustumaan muihin samanmielisiiin ihmisiin, viettämään rentoa iltaa yrittäjähenkisessä porukassa.

Osallistumismaksu on 20-40€/hlö (+ alv%) , Yrittäjien jäsenenä (sekä virallisena jäsenenä että opiskelijajäsenenä) saat osallistumisen ei-jäsentä halvemmalla. Hinta sisältää ruoan, saunat ja paljut sekä pyyhevuokran ja laudeliinavuokran ja pesuaineet. Jokainen saa tuo paikalle omat juomat!

Palautteita viime kerrasta: ”Harvoin annan näin hyvää palautetta mut nyt meni nappiin.” ”Hyvin onnistunut ilta! Kiitos” ”Kiva porukka, puitteet ja ruoka. Täys 10!” ”Kiva seura ja hyvä ruoka. Sauna oli koko setin kruunaus😁 tällaisia lisää, rentoa juttelua porukalla.”

Tervetuloa mukaan rentoon iltaan tutustumaan muihin nuoriin yrittäjiin ja kertomaan omasta yritystoiminnastasi!

Lisätietoja:

Niina Pekkala

tapahtumakoordinaattori
Varsinais-Suomen Yrittäjät
Ilmoittaudu tästä mukaan
20-40€ + alv 24%
Jellona rantasauna, Harjattulanrannantie 44,
  • Turku