Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät
Nykkiläisten, yrittäjien ja tapahtumajärjestäjien tapaaminen tiistaina 11.4.
  • Markkinat, näyttelyt ja messut
  • Tapahtuma

Nykkiläisten, yrittäjien & tapahtumajärjestäjien tapaaminen 11.4.2023

Vaasa
  • Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät
  • Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät
  • Isonkyrön Yrittäjät
  • Laihian Yrittäjät

Tapaamisessa nuoret pääsevät kuulemaan kaikista vuoden 2023 tulevista tapahtumista yrittäjiltä ja tapahtumajärjestäjiltä. Mitä mahdollisuuksia Kyrönmaalla järjestettävät tapahtumat luovat, miten niiden avulla voi kerryttää työkokemusta, tienata ja testata omaa liikeideaa? 

Tule siis kertomaan miten nuoret voivat osallistua kyrönmaalaisiin tapahtumiin. Paikalle tulevat Köpingin markkinoiden, 1700-luvun markkinoiden sekä erilaisten vappu- ja joulumarkkinoiden järjestäjiä yrittäjäyhdistyksistä ja muista työryhmistä.

Nuoria mietityttää mm. tapahtumien järjestäminen, niissä työskentelyyn ja omien tuotteiden myyminen. Tapaamisessa tapaat innokkaita nuoria, jotka osallistuvat mielellään paikallisiin tapahtumiin, kunhan vain tietäisivät miten voivat olla avuksi.

Valmistaudu siis kertomaan tapahtumastasi, millaisia työtehtäviä siellä on nuorille ja miten he pääsevät mukaan. Tilaisuus on rento ja keskusteleva.

Ilmoittaudu Annikalle: annika.kartano@nykkilaiset.fi tai Whatsapp-viestillä: 044 2412495

Nähdään YHYRES-yhdistyksen toimistolla 11.4.2023 klo 17:30 alkaen. 
Tervetuloa mukaan! 

N.Y.K. eli Nuori Yrittäjyys Kyrönmaa -hankkeen tarkoituksena on rohkaista nuoria toimimaan yrittäjyyden polulla ja tulevaisuuden työmarkkinoilla yrittäjämäisellä työotteella sekä tehdä Kyrönmaan alue entistäkin houkuttelevammaksi paikaksi elää ja yrittää. Nuori Yrittäjyys Kyrönmaa eli N.Y.K. on kaksivuotinen Leader-rahoitteinen hanke, joka on vireillä 1.9.2021–31.12.2023. Rahoituksen hakijatahona on Isonkyrön Yrittäjät ry., yhteistyökumppaneina Laihian ja Vähänkyrön yrittäjäyhdistykset. Rahoitus hankkeelle tulee Kyrönmaan alueen Leader-toimintaryhmän YHYRES-kehittämisyhdistyksen kautta.

Maksuton
Loukontie 6, Tervajoki,
  • Vaasa