Lapin Yrittäjät
  • Valmennus

Omistajanvaihdosvalmennus

Verkossa
  • Lapin Yrittäjät

Onko tullut aika löytää yrityksellesi jatkaja? Omistajanvaihdosvalmennuksesta saat avaimet yrityskaupan käynnistämiseen. Valmennus on suunnattu kaikille lappilaisille yrittäjille, jotka harkitsevat omistajanvaihdosta seuraavien 2–5 vuoden aikana.

Valmennus on täynnä. Voit ilmoittautua jonoon.

Mikä on omistajanvaihdosvalmennus?

Omistajanavihdosvalmennus tukee omistajanvaihdosprosessin edistämistä. Se tuo yrittäjille konkreettista ja käytännönläheistä perustietoa yrityksen myymiseen liittyvistä seikoista sekä motivoi yrittäjiä jatkotoimiin oman yrityksensä myyntikuntoon saattamisessa.

Mitä valmennukseen osallistuva yrittäjä saavuttaa?

Valmennuksen tavoitteena on yrittäjien omistajanvaihdosvalmiuksien parantaminen. Osallistujat tutustuvat yrityskaupan perusteisiin ja saavat henkilökohtaista sparrausta yrityskaupan tekoon. Työpajojen avulla yrittäjät pääsevät edistämään yrityksensä myyntikuntoa konkreettisesti.

Kuka voi osallistua valmennukseen?

Valmennus on suunnattu kaikille lappilaisille yrityksille, joissa omistajanvaihdos on ajankohtainen seuraavien 2–5 vuoden aikana. Osallistuminen ei vaadi Yrittäjien jäsenyyttä.

Omistajanvaihdosvalmennukseen valitaan 12 yritystä. Yhdestä yrityksestä valmennukseen voi osallistua 1–3 henkilöä. Ilmoittautuminen päättyy 2.9.2022.

Aikataulu

2.9. – Ilmoittautuminen päättyy
29.9. – Työpaja 1: työpajaa edeltää valmistautumistehtävä (palautus 21.9. mennessä)
13.10. – Työpaja 2: työpajan jälkeen henkilökohtainen sparraus konsultin kanssa (noin tunti)
10.11. – Työpaja 3

Omistajanvaihdosvalmennus toteutetaan Teamsin kautta. Kokonaisuuden järjestää ja toteuttaa Lapin ov-koordinaattorihanke ja Profiant oy.

Lisätietoja

Seppo Selmgren

omistajanvaihdoskoordinaattori
Lapin Yrittäjät
Ilmoittaudu tästä mukaan