Hämeen Yrittäjät
  • Koulutukset ja seminaarit
  • Muiden tapahtumat

Pasi Raution Tekijäiltamat Hämeenlinnassa

Hämeenlinna
  • Hämeen Yrittäjät
  • Forssan Yrittäjät
  • Hattulan Yrittäjät
  • Hauhon Yrittäjät

Myynti tuo rahat. Markkinointi helpottaa myyntiä. Molemmissa tekeminen ratkaisee. Jos tuli ei pala, se täytyy sytyttää. Tekijäiltamissa roihu leimahtaa 15 paikkakunnalla ympäri Suomen. Yrittäjä, tule mukaan Hämeenlinnan iltamiin!

Tekijäiltamissa tahtipuikkoa heiluttaa, Myyntikuiskaaja, markkinoinnin apumies Pasi Rautio.
Vuosikymmeniä myynyt, toistakymmentä vuotta myyjiä ja yrittäjiä kouluttanut ja valmentanut karvanaama.

Markkinointi- ja Myynti-iltamissa osallistujilla syttyi hehku, mutta pian arki sen kovin monella sammutti. Niin usein käy. Tekijäiltamissa sytytetään liekki uudelleen ja yllytetään se roihuksi. Siellä kaivetaan ne parhaat myynti- ja markkinointitaktiikat esiin ja paljastetaan keinot, joilla hyvät aikomukset muuttuvat tulokselliseksi tekemiseksi.

Sytykkeiden joukosta löytyy ikiaikaisia perusasioita, yksinkertaisia, pieniä taktiikoita ja tekoälyn tarjoamaa tehokkuutta. Tästä kaikesta syntyy sekoitus, jonka voimalla tuli leimahtaa ja loimuaa pitkään.

Tekijäiltamat järjestetään Hämeenlinnassa HAMKin Korkeakoulukeskuksessa keskiviikkona 18.10. klo 16.00-20.30. Paikkana C-talon auditorio.

Tilaisuus on avoin kaikille yrittäjille ja yrittäjämielisille, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen. Tilaisuus on maksuton ja siitä voi nauttia ainoastaan paikan päällä.

Tule sinäkin hakemaan oikeat välineet ja sytytä oma tekemisen palo!

Ilmoittaudu tästä mukaan