Perhepiknikki eläinpuistossa

  • Kuopion Yrittäjät

Lämpimästi tervetuloa koko perheen tapahtumaan Kuopion eläinpuistoon Vehmasmäelle!

Tässä koko perheen tapahtumassa pääset tutustumaan Vehmasmäen eläinpuiston asukkaisiin halutessasi opastetulla kierroksella tai omin päin, osallistumaan talutusratsastukseen – ja ihan aluksi syödään, että jaksetaan.

Eläinpuistostamme löytyy perinteisiä kotieläimiä: lampaat, vuohet, possut, hevoset, ylämaankarjaa, kalkkunoita, ankkoja, hanhia ja monia erilaisia kanoja. Pääset tervehtimään myös vähän erikoisempia eläinystäviä, kuten poroja, alpakoita, aasia ja välimeren miniaasia, miniatyyrihevosia sekä valkoista riikinkukkoa. Myös monenkirjavat puput ja kissat sekä maailman kiltein berninpaimenkoira Pancho odottaa silittelyjä. Eläinystävien lisäksi puistosta löytyy lapsille vanhanajan leikkipuisto, keppihevosrata, iso hiekkalaatikko ja riippumattoja joissa voi kierroksen jälkeen hengähtää ja kuunnella kesäisen maaseudun ääniä.Vanhojen traktoreiden näyttelystä löytyy silmäniloa koneiden ystäville.

Tapahtuma aloitetaan ruokailulla klo 17 – 18, ensimmäinen opastettu kierros alkaa heti ruokailun jälkeen ja seuraavat puolen tunnin välein.

Lämpimästi tervetuloa viettämään iltaa eläinpuistossa koko perheen voimin!

Ilmoittaudu mukaan viimeistään toukokuun loppuun mennessä!

Tapahtuman jäsenyrittäjille tarjoavat Fennia ja Kuopion Yrittäjät

Ilmoittaudu tästä mukaan