Pirkanmaan Yrittäjät
  • Muiden tapahtumat

Pirkanmaan Ilmastotoimintakeskuksen aloitustyöpaja

Verkossa
  • Pirkanmaan Yrittäjät

Ilmastotoimintakeskus luo uuden kohtauspaikan tutkijoille ja organisaatioille Pirkanmaalla – tutkimustiedolla vauhtia maakunnan ilmasto- ja ympäristötyöhön.

Pirkanmaan ilmastotoimintakeskus kokoaa yhteen pirkanmaalaisia toimijoita yhteiskehittämään uusia tutkimusperusteisia ratkaisuja näihin haasteisiin. Perustetun keskuksen tavoitteena on kehittää tutkimus- ja innovointivalmiuksia maakunnassa sekä hyödyntää digitalisaatiota ilmasto- ja ympäristötiedon välittämisessä ja yhteiskehittämisessä. Ilmastotoimintakeskus tuo yhteen pirkanmaalaisten toimijoiden ja tiedeyhteisön osaamisen ja mahdollistaa uusien toimintatapojen ja -mallien luomisen. Keskus kehittää maakunnan organisaatioiden toimintaa ja alueen ilmasto- ja ympäristöosaamista. Ilmastotoimintakeskus sijaitsee fyysisesti Hyytiälän metsäasemalla Juupajoella.

Aloitustyöpajassa kuulemme tervehdykset mm. Pirkanmaan liitosta ja Pirkanmaan Yrittäjiltä sekä Helsingin ja Tampereen yliopistoista. Varsinaisessa työpajaosuudessa pohdimme yhdessä Pirkanmaan ilmasto- ja ympäristötyön nykytilaa ja tarpeita, joihin Ilmastotoimintakeskus voisi vastata.

Ilmoittauduthan viimeistään 17.11.2023.

Ilmoittaudu tästä mukaan