Pirkanmaan Yrittäjät

Pirkanmaan Yksinyrittäjät goes Ruovesi

  • Pirkanmaan Yrittäjät

Luvassa hauska bussiretki yrittäjäporukalla Ruovedelle. Startataan Tampereen linja-autoasemalta aamukymmeneltä. Tutustutaan toisiimme ja erilaisiin yrityksiimme samalla, kun kuljettaja vie meidät turvallisesti Vinhan Kirjakaupalle.

Vinhan kirjakauppa ei ole vain talo Ruoveden keskustassa. Se on instituutio, matkailunähtävyys ja maamerkki. Kirjansitoja Kustaa Wileniuksen (1873–1962) vuonna 1903 perustama kirjakauppa on omalla tavallaan edustanut paikkakunnalla vakautta ja jatkuvuutta. Nykyinen rakennus valmistui vuonna 1931 ja se seisoo edelleen tukevasti paikallaan. Perheyritys piti kirjakauppaa sukupolvien ajan. Neljännen polven kirjakauppias Mika Kauppinen laittoi kirjakauppansa myyntiin kesällä 2021. Pasi Vainio houkutteli lopulta mukaansa Mikko Vartiaisen kaupan jatkajaksi. Alkoi yltiöromanttinen hanke, missä rakenteiltaan hyvässä kunnossa ollut lähes 100 vuotta vanha rakennus on ehostettu vanhaa kunnioittaen uuteen kukoistukseen. Meillä on nyt mahdollisuus kuulla kaupan tarina, mielenkiintoista historiaa ja tehdä ostoksia upeassa kivijalkakaupassa.

Lounaan syömme porukalla Ruoveden Rantaravintolassa Laivarannassa.

Iltapäivän reippailulle pääsemme eräopas Petri Ristiniemen johdolla. Koluamme Helvetinkolulla noin kolmen tunnin ajan, toki hörppien Petrin keittelemät nokipannukahvit taukopaikalla. Kotimatkalle lähdemme klo 17 aikaan.

Matkaan lähdemme, jos saamme vähintään 24 yrittäjää ja/tai yrittäjäpuolisoa mukaan. Matkan hintaan 49,- sisältyy bussikuljetukset (Tre-Ruovesi-Tre), lounas, eräopastus, nokipannukahvit, loistoseura ja hauskat muistot. Saattaapi matkan aikana syntyä uusia ystävyyksiä tai asiakassuhteitakin. Matka maksetaan järjestelmän tarjoamin maksuvaihtoehdoin.

Lähde matkaan uteliain mielin ja sopivin vaattein ja kengin. Houkuttele myös yrittäjäystävä mukaan. Yksinyrittäjyys ei ole tiukka ehto osallistumiseen. Ellei yrittäjäystäväsi ole vielä yrittäjäjärjestön jäsen, saattaa hän innostua tällä retkellä liittymään. Huom! Helvetinkolu-vierailun vuoksi retkipäivä ei sovi huonojalkaisille.

Ilmoittaudu viimeistään 31.7.2024.

Ilmoittaudu tästä mukaan
49€
Ruovesi