Kilometrikisa

Polje itsesi palkinnoille

Verkossa, Tampere
  • Hervannan Yrittäjät

Tule mukaan Kilometrikisaan ja polje itsellesi hyvää mieltä ja parempaa kuntoa – Hervannan Yrittäjien joukkueessa parannat palkinnoille pääsymahdollisuuksiasi.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Maksuton
Paikka
  • Tampere
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Kilometrikisa on yritysten, työyhteisöjen, osastojen, yhdistysten, seurojen tai minkä tahansa joukkueiden välinen leikkimielinen kilpailu, jossa osallistujat kirjaavat pyöräilykilometrejään ylös ja kartuttavat oman joukkueen kilometri- ja minuuttisaldoa. Palkintoja arvotaan kaikkien osallistujien kesken ja kisan loputtua palkitaan parhaat joukkueet. Jokaiselle osallistujalle on varmasti luvassa kohonnutta kuntoa ja hyvää mieltä. Kilometrikisaa järjestää Pyöräilykuntien verkosto ry. Kisaan voit osallistua myös sähköpyörällä. Osallistuminen on helppoa: otat pyörän alle, poljet ja merkitset polkemasi kilometrit ja/tai minuutit järjestelmään. Aikaa on toukokuun alusta syyskuun loppupuolelle.

Hervannan Yrittäjät haluaa kannustaa myös omia jäseniään työmatkapyöräilyyn ja korvaamaan muutenkin ajokilometrejä pyöräillen. Siksi palkitsemme omassa joukkueessamme eniten kilometrejä polkeneen jäsenyrityksemme Pyöräsuomen pyörähuollolla (arvo 69 euroa) ja lisäksi arvomme kaikkien joukkueessa polkeneiden kesken Pyöräsuomen tarjoaman sähköpyörän vuokrauksen viikonlopuksi kahdelle hengelle (arvo 200 euroa). Nyt kannattaa osallistua, vaikket maantiepyöräilyn kuningas tai kuningatar olisikaan, kaikki kilometrit lasketaan!

Liity joukkueeseemme koodilla HervYrit2022. Lue lisää Kilometrikisasta täältä.