Keski-Suomen Yrittäjät
  • Tapahtuma

Rahailta

  • Keski-Suomen Yrittäjät

Kuka istuu kukkarosi päällä vai istuuko kukaan?

Yritystoiminnassa menee hyvin, töitä ja ideoita riittää. Huomaatko kuitenkin arjessasi, että rahaa tulee ja menee tietämättä kovinkaan tarkasti mistä ja minne? Luvut ja kirjanpito eivät ole vahvuuksiasi, vaan suuntaat mielenkiintosi mieluummin muualle. Silloin tämä ilta on juuri sinulle. Illan aikana puhumme rehellisesti rahasta. Pieni pysähtyminen lukujen äärelle voi olla merkittävä hetki tulevaisuutesi kannalta.

Aika: 16.3. klo 17-19
Paikka: Minna bakes. Konttisentie 8 A 2, 40800 Vaajakoski
Maksuton. 

Illan pääpuhujana on Minna Bakesin Minna Keto. Minnan työ on alkanut intohimosta leipomiseen. Alkuun yritys toimi Minnan omassa keittiössä ja tänä päivänä Minnalla on menestynyt kahvila Vaajakoskella. Minna jakaa illan aikana parhaat vinkit ja oivallukset, joita hän on siirtänyt yrityksen luvuista oman talouden puolelle sekä inspiroi meitä muutokseen oman tarinansa kautta. Hyvällä suunnittelulla toki pääsee pitkälle, mutta silti elämä voi välillä yllättää. Illan aikana keskustelemme myös, miten varautua elämän isompiin karikoihin. Ja kirsikkana kakun päällä ideoita ja ajatuksia siitä hetkestä, kun meillä on paljon aikaa. Entäpä jos samaan aikaan olisi myös paljon rahaa eli varakkaita eläkepäiviä odotellessa.

Tämä ilta on sinulle, jos haluat:

  • Ottaa niskalenkin omasta taloudesta
  • Oppia ymmärtämään taloutesi lukuja paremmin
  • Pysähtyä miettimään miten pärjään, jos kaikki ei mene suunnitelmien mukaan
  • Haluat avointa ja rehellistä keskustelua rahasta ja luvuista
  • Emme jaa illan aikana sijoitusvinkkejä, mutta illan jälkeen sinulla on avaimet lähteä rakentamaan omaa taloutta niin, että alat jossain kohti kaipaamaan vinkkejä sijoittamiseen.

Tarjolla myös Minnan herkkuja. Mukaan mahtuu 30 ensimmäistä ilmoittautunutta.
Ilmoittaudu mukaan 10.3. mennessä.

Tilaisuudessa mukana Minna bakesin Minna Keto, Fennian (Keski-Suomi) asiakaspäällikkö Piritta Hämäläinen, Henki-Fennian (Keski-Suomi) myyntipäällikkö Tommi Enroos sekä Keski-Suomen Yrittäjien Maiju Peltonen.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Työeläkeyhtiö Elon, Fennian, Henki-Fennian ja Keski-Suomen Yrittäjien kanssa.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Konttisentie 8 A 2, 40800 Vaajakoski
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Maiju Peltonen
maiju.peltonen@yrittajat.fi
050 543 6647