• Tapahtuma

Ruokaa & Rupattelua – Harmooni

Jyväskylä

Jyväskylän Yrittäjät

Jyväskylän Yrittäjien marraskuun vapaamuotoinen Ruokaa & Rupattelua järjestetään keskiviikkona 24.11. klo 18 ravintola Harmoonissa, Väinönkadulla. Tule kohtaamaan alueen yrittäjiä, rupattelemaan yrittäjyydestä tai jostain ihan muusta ja nauttimaan maukkaasta ruoasta ilman virallista ohjelmaa.  Ruoat ja juomat omakustanteisesti. 

Ravintola Harmooni sijaitsee Jyväskylän keskustassa vanhassa harmonitehtaassa. Rustiikkinen à la carte kellariravintola kutsuu viihtymään rennossa ja kotoisassa ilmapiirissä, paikallisten makujen parissa. Harmoonin makumaailma saa voimansa neljästä vuodenajasta. Sesongin à la carte lista koostuu kausittain vaihtuvista, lähituottajien parhaista raaka-aineista, tarjoillen myös villiruokaa, luomua ja metsän antimia saatavuuden ja sesongin mukaan. https://www.harmooni.fi/

Aika: Ke 24.11. klo 18 (ravintola auki klo 22 saakka, keittiö klo 21)
Paikka: Ravintola Harmooni, kellariravintola. Väinönkatu 1, Jyväskylä.
Ilmoittaudu: https://www.lyyti.in/Ruokaa__Rupattelua__Harmooni_8382

Sitovat ilmoittautumiset 17.11. mennessä. Ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä haluamasi ruoat menulta (katso menu alta). Ilmoitathan myös, jos sinulla on allergioita tai erityisruokavalio. Ilmoitamme haluamasi ruoat ja mahdolliset allergiat ravintolalle etukäteen. Ruoat ja juomat omakustanteisesti ja maksu tapahtuu itse paikalla.

Ravintolassa on paikkoja rajoitetusti, mukaan mahtuu 20 henkilöä.

MENU

Alkuruoka:
Kukkakaalikeitto. Kyssäkaali, ruusukaalichips, rousku, hiilivoi

Pääruoka:
Siika. Hummeri, jokirapu, maa-artisokka (30€)

TAI

Karitsa. Karitsaa kahdella tapaa, vuohenjuusto, puikula, kurpitsa. (33€)

TAI

Mustajuuri. Päärynä, Peltola blue, savustettu puikulapyre (24€)

Jälkiruoka:
Tyrnipaahtovanukas. Lakka, vanilja

Alku- ja jälkiruoka yhteensä 22euroa, pääruoka valinnan mukaan. Huomioimme erityisruokavaliot ennakkoon ilmoitetun mukaan.

Huomioithan, että ravintolassa on myös muita ruokailijoita. Tilaisuuteen ovat tervetulleita niin Jyväskylän Yrittäjien jäsenet kuin alueen muut yrittäjät.

Tilaisuus toteutetaan terveys ja turvallisuus edellä, suositukset huomioiden. Tulethan paikalle vain terveenä ja muista hyvä käsihygienia; pese käsiä ja käytä käsihuuhdetta, yski kertakäyttöliinaan tai hihaan, käytäthän kasvomaskia. Vältä lähikontakteja. 

Lämpimästi tervetuloa!

Jyväskylän Yrittäjien Ruokaa & Rupattelua

R&R toteutetaan jyväskyläläisissä ravintoloissa joka kuukauden viimeinen keskiviikko.

Ruokaa & Rupattelua on uusi Jyväskylän Yrittäjien jäsenille suunnattu mahdollisuus tavata muita yrittäjiä vapaamuotoisesti, ilman virallista ohjelmaa. Tavoite on tutustua uusiin ja tavata vanhoja tuttuja – jutustellen yrittäjyydestä tai jostain ihan muusta.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Omakustanne ruoka & juoma
Paikka
  • Jyväskylä
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Maiju Peltonen
maiju.peltonen@yrittajat.fi