• Tapahtuma

Savon nuoret yrittäjät Iisalmessa Genelecillä ja Karhunkellarilla

  • Savon Yrittäjät
  • Iisalmen Yrittäjät
  • Joroisten Yrittäjät
  • Juankosken Yrittäjät

Nuoret yrittäjä kollegat!

Tule tutustumaan muihin Savon alueen nuoriin yrittäjiin ja Genelecin tehtaaseen sekä IPK:n Karhun Kellariin!

Savon nuoret yrittäjät kutsuvat sinut yhteiseen tapahtumaan perjantaina 12.08.2022, alkaen klo 18.00.
Paikkana Genelec Oy Olvitie 5, FI-74100 Iisalmi. Kokoontuminen pääovelle.

Illan aikana ohjelmassa tutustuminen Genelecin tehtaan tiloihin joissa päästään kuuntelemaan myös demoja sekä tämän jälkeen rentoa yhdessä oloa IPKn Karhun Kellarilla Kauppakatu 13, 74100 Iisalmi. Tulevaisuuden ajatuksena olisi, että saisimme järjestettyä Ylä-Savoon aktiivisen nuorten yrittäjien verkoston, säännöllisten tapaamisten merkeissä.
Sinun ei tarvitse kuulua yrittäjäjärjestöön.

Tarjolla on myös pientä purtavaa ja juotavaa. Karhun kellarilla päästään kokeilemaan erilaisia pelejä kuten Megazone, simwayhunt, golf-simulaattori ja ajosimulaattori. Paikalla myös mahdollisuus saunoa, otathan siis oman pyyhkeesi mukaan. Tutus Karhunkellariin tästä.

Samaan aikaan Iisalmessa on menossa Pohjolankadun Kasariperjantai joten pääset näkemään Iisalmen eläväisimillään! Tutustu tapahtumaan tästä.

Ota yrittäjä kaverisi mukaan!

Ilmoitauttuminen päättyy torstaina 11.8 klo 23:59.

Kuopiosta lähtee 1kpl taxikyyditys edes-takaisin Iisalmeen. Jos haluat vielä tässä vaiheessa yhteiskyytiin niin olethan vielä yhteydessä alla olevin yhteystiedoin Oskari Martikaiseen.

Oskari Martikainen, 045-1371619 tai oskari@ilvis.fi. Ilmoitathan jos joudut perumaan tulosi tai pääset tulemaan vasta myöhemmin kuin klo 18:00.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Maksuton