Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Helsingin Yrittäjät

Senioriverkosto: Eteläisen Tonavan risteily

Helsinki
  • Helsingin Yrittäjät

Lähde yrittäjäporukalla eteläisen Tonavan risteilylle 14.-25.10.2024: 10 yötä, 7 maata, monta pääkaupunkia!

Nauti kulttuurielämyksistä ja historian tunnusta, vaihtelevista maisemista ja herkutteluhetkistä – risteily eteläisellä Tonavalla on verraton tapa kurkistaa samalla matkalla useaan joenvarren valtioon ja moneen uljaaseen pääkaupunkiin. Tätä vaivattomammin niitä ei voi kokea! Antoisia lomapäiviä rytmittää monipuolinen ohjelma sekä leppoisa matkanteko mukavalla jokiristeilylaivalla.

Aloitamme risteilymme Itävallasta, keisarillista loistoa huokuvasta Wienistä, jossa voit nauttia perinteikkäistä kahviloista tai wieniläiskonsertin tunnelmasta. Slovakiassa poikkeat barokkipalatsien koristamaan Bratislavaan. Unkarin tähtenä loistaa romanttinen pääkaupunki Budapest. Kiehtovan tuntemattomana säilyneen Serbian ilmapiirissä ja nähtävyyksissä voit aistia idän ja lännen vaikutteita sekä vaiheikkaan menneisyyden. Sitten saavut matkan vaikuttavimpiin maisemiin: Balkanvuorten ja Karpaattien välissä venyvää, Rautaportiksi kutsuttua jylhää kanjonialuetta ihaillaan laivan kyydistä. Koe Bulgarian historialliset linnoitukset ennen saapumista Romanian puolelle ja risteilymme päätössatamaan.

Olemme varanneet alustavasti 11 hyttiä: ykköskannelta 4 hyttiä, 7 hyttiä 2. kannelta. 

Matkan hinta alkaen 2595 € – 3085 €/hlö valitusta hytistä riippuen mikäli 2 henkilöä hytissä. Hinta sisältää lennot, majoituksen, risteilyn, ruokailut ruokajuomineen sekä retket (useimmissa myös opastuksen). Matkanjärjestäjä: Kristina Cruises.

Lue tästä lisätietoja matkasta.

Ilmoita kiinnostuksesi matkaan 30.4.2024 mennessä: Helsingin Yrittäjien senioriverkoston puheenjohtaja Jan-Eric Danielsson, jan-eric.danielsson@dnla.fi, p. 0400 501 654. Voit pyytää myös lisätietoja, tarkempia tietoja hyteistä, matkakohteista, maksuista ym. Mukaan ovat tervetulleita kaikki Helsingin Yrittäjien ja Senioriverkoston jäsenet.

Jan-Eric Danielsson

Jan-Eric Danielsson

Puheenjohtaja, Helsingin Yrittäjien Senioriverkosto
Maksullinen, tarkemmat tiedot kiinnostuneille erikseen
Eteläisen Tonavan risteily,
  • Helsinki