• Etäkoulutus

Sijoittajan syksy

Verkossa
  • Suomen Yrittäjät

Miltä tulevaisuus näyttää sijoitusmarkkinoilla? Korkea inflaatio, nousevat korot, Ukrainan sota, mahdollinen taantuma. Vuodelta 2022 ei ole tapahtumia puuttunut.

Miltä tulevaisuus näyttää ja mihin sijoittajan kannattaa erityisesti kiinnittää huomiota? Vastauksen näihin ja muihin sijoittamista koskeviin kysymyksiin saat Mandatumin yhdessä Suomen Yrittäjien kanssa järjestämässä sijoittamisen webinaarissa.

Mandatumin seniorisalkunhoitaja Lassi Järvinen avaa ajankohtaisen markkinatilanteen. Sen lisäksi Mandatumin varainhoitaja Eero Niemenpää haastattelee salkunhoitoa sijoitusteemaisiin kysymyksiin liittyen. Webinaarin sisältö käsittelee sijoittamista yksityishenkilön ja yrityksen näkökulmasta ja sopii sekä aloitteleville sijoittajille että kokeneille ammattilaisille.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Maksuton
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä hintaan kuuluu?
Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella tai muulla mobiililaitteella. Saat linkin osallistumiseen tuntia ennen tilaisuutta. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi