• Etäkoulutus

Inflaatio, korot, osakkeet – sijoittajan tiekartta 2022

Verkossa
  • Etelä-Karjalan Yrittäjät
  • Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät
  • Etelä-Savon Yrittäjät
  • Helsingin Yrittäjät

Koronan aikana tapahtunut talouskasvu yhdistettynä inflaatioriskin nousuun muuttavat sijoittajan tilannekuvaa. Kasvu tukee osakkeita ja muita tuottohakuisia elementtejä, mutta mm. korkosijoituksissa tuotto-odotus voi muodostua haastavaksi. Miten sijoittajan tulisi toimia tässä tilanteessa? Tätä ratkotaan Mandatumin yhdessä Suomen Yrittäjien kanssa järjestämässä sijoittamisen webinaarissa.

Webinaarissa esitellään ajankohtainen markkinakatsaus ja käydään läpi, miten Mandatumin sijoitusasiantuntijat navigoivat nykyisessä markkinaympäristössä eri riski-tuotto -vaihtoehtoja pohtien. Kuulet myös mitä mahdollisuuksia nykyinen ympäristö tarjoaa yksityissijoittajille ja yrityksille, jotka miettivät miten hakea tuottoa kassassa oleville varoille. Lopuksi saat vastauksen siihen, miten kiihtyvän inflaation voi ottaa huomioon omassa sijoitussalkussaan ja miten yksityissijoittaja voi suojautua mahdolliselta kurssilaskulta.

Webinaarin sisältö käsittelee sijoittamista yksityishenkilön ja yrityksen näkökulmasta ja sopii sekä aloitteleville sijoittajille että kokeneille ammattilaisille. Puhujina webinaarissa toimivat Mandatumin asiantuntijat Rami Hakola, Petri Väisänen sekä Veli-Matti Valkama.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Maksuton
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella tai muulla mobiililaitteella. Saat linkin osallistumiseen tuntia ennen tilaisuutta. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta. Koulutus tallennetaan ja tallenne sekä koulutuksen materiaali toimitetaan sähköpostitse kaikille ilmoittautuneille. Voit ilmoittautua mukaan, vaikka et pystyisi osallistumaan kyseisenä ajankohtana.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi