Mies puhuu puhelimeen
  • Etäkoulutus

Sijoittaminen vuonna 2022

Verkossa

Miltä sijoitusmarkkinat näyttävät juuri nyt ja millainen on sijoittajan vuosi 2022? Kannattaako sijoituskohteet valita itse vai luottaa asiantuntijan tekemiin valintoihin? Vastauksen näihin ja muihin sijoittamista koskeviin kysymyksiin saat Mandatumin yhdessä Suomen Yrittäjien kanssa järjestämässä sijoittamisen webinaarissa!

Webinaarin sisältö käsittelee sijoittamista yksityishenkilön ja yrityksen näkökulmasta ja sopii sekä aloitteleville sijoittajille että kokeneille ammattilaisille.

Puhujina webinaarissa toimivat Mandatumin yksityisvarainhoidosta vastaava johtaja Petri Väisänen, joka esittelee ajankohtaisen markkinakatsauksen sekä kanssasijoittamisen mallin hyödyt nykyisessä markkinatilanteessa sekä Sales Trader Veli-Matti Valkama, joka kertoo miten voi ottaa näkemystä sekä varautua markkinoiden heilahteluihin valitsemalla sijoituskohteet itse.

Varaa paikkasi viimeistään 16.12.2021.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Maksuton
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä hintaan kuuluu?
Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella tai muulla mobiililaitteella. Saat linkin osallistumiseen tuntia ennen tilaisuutta. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi