Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät
  • Koulutukset ja seminaarit
  • Valmennus

SISÄINEN JA ULKOINEN TYÖNANTAJABRÄNDI

  • Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät

KENELLE? Neliosainen koulutus on suunnattu yrittäjille sekä henkilöstöjohtamisesta vastaaville työntekijöille.

MITÄ? Koulutuksen avulla pyritään tukemaan pk-yritysten kykyä rekrytoida onnistuneesti huomioiden tekniikat, lainsäädäntö ja brändin elementit. Koulutuksessa pyritään kehittämään yritysten työnantajana toimimisen taitoa, auttamalla tunnistamaan työnantajamielikuvaa ja miten sitä voisi kehittää. Koulutus on maksuton.

22.3.2023 klo 9 – 12 Sisäinen ja ulkoinen työnantajabrändi
Taistelu osaajista käy kuumana monilla toimialoilla, ja työntekijöitä on haastava löytää. Tiedätkö sinä, mikä tekee juuri teistä houkuttelevan työnantajan osaajille? Koulutuksessa opimme keinoja tunnistaa yrityksemme kilpailuedun osaajamarkkinoilla – miksi osaavimmat työntekijät haluaisivat tulla juuri meille, ja miksi nykyiset työntekijämme valitsevat pysyä meillä?

5.4.2023 klo 9 – 12 Työnantajamielikuvan kehittäminen
Koulutuksessa käymme läpi kuinka lähteä liikkeelle työnantajabrändäyksessä ja rekrytointimarkkinoinnissa. Syvennymme myös siihen, millaisia vaikutuksia rekrytoinnilla voi olla (hyvässä ja pahassa) maineellenne sekä potentiaalisten työntekijöiden että asiakkaidenne keskuudessa ja kuinka välttää sudenkuopat rekrytointiviestinnässä.

ILMOITTAUDU MUKAAN

Koulutussarjan kaksi osaa (Moderni rekrytointi ja rekrytoinnin lainsäädäntö ja GDPR) ovat pidetty jo aiemmin, mutta se ei estä osallistumista.

Koulutukset ovat maksuttomia ja ne pidetään Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien tiloissa, osoitteessa Isokatu 4.

Ilmoittaudu tästä mukaan