• Etäkoulutus

Sitä saat mitä mittaat – Markkinoinnin mittaamisella parempiin tuloksiin

Verkossa
  • Suomen Yrittäjät

Jokainen markkinoija haluaa päästä tavoitteisiinsa ja mielellään ylittää ne. Markkinoinnin mittaaminen monipuolisessa ja muuttuneessa mediamaisemassa voi olla haastavaa, sillä dataa on valtavasti ja itselle relevantin tiedon erottaminen vaatii näkemystä. Markkinoinnin mittaamisessa tärkeintä on kuitenkin se, että mittaa.

Koulutuksessa vastataan mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • Miksi markkinointia kannattaa mitata?
  • Miten kannattaa lähteä liikkeelle?
  • Mitkä mittarit toimivat eri tilanteissa?
  • Miten voi arvioida markkinointikampanjan onnistumista?

Sanoman ja Suomen Yrittäjien yhteistyössä järjestämässä koulutuksessa saat tiiviin tietopaketin mittaamisen maailmaan. Saat oppeja ja vinkkejä siitä, miten lähteä asettamaan mitattavia tavoitteita markkinoinnillesi, miten mittarit toimivat ja kuinka arvioit onnistumistasi tulosten pohjalta. Webinaarissa näet myös Ad Manager -demon. Ad Manager on itsepalvelutyökalu, jolla hoidat koko prosessin kampanjasi suunnittelusta mainoksen luontiin ja tulosten seurantaan samassa osoitteessa.

Koulutus sopii yrittäjille ja markkinointia työkseen tekeville, heille jotka haluavat ammentaa lisää vauhtia omaan tekemiseen. Luvassa on käytännön esimerkkejä ja konkreettisia vinkkejä markkinoinnin mittaamisesta.

Puhujana Heidi Virola, Sanoma Media

Heli Virola on pitkän linjan tutkimuksen ja markkinoinnin ammattilainen, jonka kiinnostuksen kohteita ovat mm. mediakäytön trendit ja markkinoinnin vaikuttavuuden kehittäminen. Helin vastuulla on insightin tuottaminen Sanoman eri mediakategorioista sekä erityisesti uutis- ja aikakausmediasta Sanoman B2B mediamyynnin ja asiakkaiden markkinointiratkaisujen tueksi.

Varaa paikkasi viimeistään 31.5.2022. Koulutus on avoin kaikille kiinnostuneille.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Maksuton
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella tai muulla mobiililaitteella. Saat linkin osallistumiseen tuntia ennen tilaisuutta. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta. Koulutus tallennetaan ja tallenne sekä koulutuksen materiaali toimitetaan sähköpostitse kaikille ilmoittautuneille. Voit ilmoittautua mukaan, vaikka et pystyisi osallistumaan kyseisenä ajankohtana.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi