• Etäkoulutus

Social selling & henkilöbrändäys sosiaalisessa mediassa

Verkossa

Millaista on uuden ajan myynti ja miksi yrittäjien on tärkeää tehdä social sellingiä?

Nämä ja paljon muuta opit koulutuksen aikana:

  • Miten taklaat menestymisen esteitä
  • Näin valitset oikean (some)kanavan
  • 5 askelta sosiaalisen myynnin tekemiseen ja kasvuun
  • Parhaat käytänteet ja prosessit social sellingin tekemiseen
  • Sisältöideat asiantuntijaviestintään ja tunnettavuuden kasvattamiseen
  • Vinkit ammatillisen somettamisen ajankäyttöön ja johtamiseen

Koulutuksesta saat vinkkejä ja parhaita käytäntöjä siihen, miten kasvatat itsesi ja yrityksesi tunnettuutta somessa ja miten luot omaa asiantuntijabrändiä. Kuulet käytännön esimerkkien kautta, miten hanskaat somessa asiakkaiden kontaktoinnin, sisältöjen suunnittelun ja mitä ovat postauksien ”best practises”. Erilaisten tehtävien kautta pääset koulutuksen jälkeen ketterästi alkuun yrityksesi myynnin kasvattamisessa sosiaalisen median avulla.

Koulutus on tarkoitettu kaikille yrittäjille ja myyntiä tekeville. Koulutuksesta oppii niin kokematon kuin kokeneempikin sosiaalisen myynnin tekijä!

Kouluttajana founder & CEO Oona Kankkunen, Network & Growth
Oona Kankkunen yrittäjä, joka on rakentanut omaa kasvua vasta puolivuotta sosiaalisten kanavien kautta, tehnyt parhaillaan 16 000 € / kk liikevaihtoa ja palkannut jo ensimmäisen työntekijänsä. Hän valmentaa ja puhuu intohimoisesti modernin myynnin (social selling), verkostoitumisen ja henkilöbrändäyksen puolesta ja jakaa oppejaan nyt eteenpäin. Oona on Network & Growth yrityksen perustaja ja kasvuvalmentaja. Hänet tunnetaan suosittuna LinkedIn vaikuttajana ja kouluttaja sekä verkostoitumistapahtumien #linkedinafterworkhelsinki perustajana.

Huom! Koulutuksen päivämäärä muuttui (alun perin 24.11.2021).

Varaa paikkasi viimeistään 12.12.2021.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Yrittäjien jäsenille 85 € / hlö, muille 170 € / hlö (hintoihin lisätään alv 24 %)
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä hintaan kuuluu?
Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta. Suomen Yrittäjien koulutustuotteiden tilaus- ja toimitusehdot löydät täältä.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella tai muulla mobiililaitteella. Saat linkin osallistumiseen tuntia ennen tilaisuutta. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi