Suomen Yrittäjät
Nainen läppärillä
  • Etäkoulutus

Social selling LinkedInissä – kasvua sosiaalisella myynnillä

Verkossa
  • Suomen Yrittäjät

Digitaalinen muutos ostamisessa, joka vauhdittui pandemian aikana, on muuttanut myynnin pelisääntöjä ja parhaita tapoja tavoittaa asiakas tai voittaa asiakas puolelleen. 

Sosiaalisen myynnin avulla kohdistetaan ja tunnistetaan tekeminen oikeisiin prospekteihin, luodaan yhteyksiä verkostoissa ja rakennetaan luottamusta sosiaalisissa kanavissa oman asiantuntijabrändin kautta.  Myynnin prosessit tehostuvat ja kontaktointivaiheessa voidaan kääntää kylmäpuhelun käytänteet inboundin ja näkemyksellisen kontaktoinnin hyväksi yhdistelmäksi. Kun ammatillinen läsnäolo tapahtuu relevanteissa kanavissa jakamalla näkemyksiä oikealle kohderyhmälle, saadaan liidejä ja valjastetaan verkostoa suosittelijoiksi.   

Hyvä ja tuloksellinen sosiaalinen myynti sisältää prosessit, tekniikkaa, systemaattisuutta ja on mitattavissa – aivan kuten myynti perinteisesti. Tämä käytännönläheinen sosiaalisen myynnin koulutus sopii kaikille myynnin parissa työskenteleville, myynnin asiantuntijoille, yrittäjille ja johtajille.

Koulutuksen jälkeen: 

  • ymmärrät, mitä sosiaalinen myynti voi mahdollistaa ja miksi se on niin tärkeää 
  • tiedät, millä keinoilla voit kasvattaa myyntimahdollisuuksia ja saada liidejä 
  • opit rakentamaan luottamusta ja herättämään kohderyhmäsi mielenkiinnon sosiaalisissa kanavissa 
  • tiedät, miten sitoutat asiakkaita ja verkostoa näkemyksellisillä sisällöillä 
  • osaat viedä B2B myynnin tärkeimmän kanavan LinkedInin osaksi myynnin prosessiasi

Kouluttajana founder & CEO Oona Kankkunen, Network & Growth
Oona Kankkunen yrittäjä, joka on rakentanut omaa kasvua vasta puolivuotta sosiaalisten kanavien kautta, tehnyt parhaillaan 16 000 € / kk liikevaihtoa ja palkannut jo ensimmäisen työntekijänsä. Hän valmentaa ja puhuu intohimoisesti modernin myynnin (social selling), verkostoitumisen ja henkilöbrändäyksen puolesta ja jakaa oppejaan nyt eteenpäin. Oona on Network & Growth yrityksen perustaja ja kasvuvalmentaja. Hänet tunnetaan suosittuna LinkedIn vaikuttajana ja kouluttaja sekä verkostoitumistapahtumien #linkedinafterworkhelsinki perustajana.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Yrittäjien jäsenyrityksille 85 € + alv 24 % / hlö, muille 170 € + alv 24 % / hlö
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä hintaan kuuluu?
Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta. Suomen Yrittäjien koulutustuotteiden tilaus- ja toimitusehdot löydät täältä.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella tai älypuhelimella / tabletilla. Saat linkin osallistumiseen tuntia ennen tilaisuutta. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi