Seinäjoen Yrittäjät
Seinäjoen Yrittäjät_stadionfest
  • Tapahtuma

Stadionfest Summer Start hyvinvointipäivä

  • Seinäjoen Yrittäjät

Jäikö yrityksen tyky-päivä pitämättä? Ei hätää, nyt on järjestetty jumpat, humpat ja vaikka skumpatkin valmiiksi teidän puolesta! OmaSp Stadionilla startataan nimittäin kesä energisesti käyntiin lauantaina 18.5. Seinäjoen Yrittäjien jäsenenä saat liput upeaan stadiontapahtumaan huippuedullisesti!

Tule lataamaan positiivista energiaa ja nauttimaan virkistävistä aktiviteeteista mahdollisuuksien stadionille. Tarjolla rentoa ohjelmaa, aurinkoista tunnelmaa ja hyvää fiilistä yhdessä koettavaksi. Tapahtuma sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille.

Päivän hyvinvointitapahtuma pitää sisällään 5 tai 10 kilometrin lenkin Seinäjoen jokirannan maisemissa, Unelmasalin uudet LES MILLS TONE® ja LES MILLS DANCE™ ryhmäliikunta-aktiviteetit, sekä päivän päätöksenä Hot Yoga Seinäjoen rentouttavaa joogaa. 

Koko päivän lipulla tarjolla on lisäksi festivaali, jossa esiintyvät Suomen ykkösnimi Elastinen, suureen suosioon noussut HUGO sekä koko kansan suosikki Leavings orkesteri solistinaan Timo Rautiainen.

PÄIVÄN HYVINVOINTITAPAHTUMA

11:00 hyvinvointitapahtuma alkaa
11:15 Lenkki
11:15 Les Mills Dance
12:15 Les Mills Tone
13.15 Jooga
14:00 Hovimuusikko Ilkka

ILTATAPAHTUMA

17:20 Kisakatsomo Kanada- Suomi jääkiekko-ottelu
19:30 HUGO
20:30 Leavings-Orkesteri solistinaan Timo Rautiainen
22:00 Elastinen
00:00 Ilta päättyy

Tapahtuma on K-18

Yhdistyksemme jäsenenä saat liput etuhintaan. Lippujen määrää ei ole rajoitettu, joten voit ottaa tapahtumaan mukaan ystäväsi tai henkilökuntasi.

Päivän hyvinvointitapahtumaan lippu vain 9€ / kpl (norm. 19€)

Koko päivän peruslippu vain 44€ / kpl (norm. 54€)

Lunasta etuhintaiset liput täältä!

Liput ostettavissa etuhintaan myös SJK Storesta. SJK Store palvelee Seinäjoen Torikeskuksessa 0. kerroksessa arkisin klo 9-15

Tapahtuman viralliset sivut löytyvät täältä