Suomen Yrittäjät
  • Tapahtuma

Suomalainen ruoka tekee hyvää

Helsinki
  • Suomen Yrittäjät

Elintarviketeollisuusliitto, Kasvuryhmä, MTK ja Suomen Yrittäjät järjestävät perjantaina 2.12.2022 klo 12 –16 inspiroivan tilaisuuden joka keskittyy suomalaisen ruokajärjestelmän menestystekijöihin.

Paikka: Radisson Blu Seaside Hotel, Ruoholahdenranta 3, Helsinki 00180

Suomalainen elintarvikevienti kaipaa rajoja ylittävää yhteistyötä ja tahtoa, jonka tunnemme paremmin sisuna. Meillä on paljon monipuolista osaamista ja annettavaa maailmalle. Menestyäksemme tarvitsemme kuitenkin yhteisen suunnitelman ja toimeenpanon. Kun siinä onnistutaan, vientimme voidaan triplata. Se palvelisi jokaista suomalaista ruokatoimijaa aina alkutuotannosta turismiin. Suomalainen ruokakulttuuri saisi ansaitsemansa paikan maailmankartalla.

Tilaisuuden tavoitteena on kertoa monesta eri näkökulmasta mitkä ovat meidän menestystekijöitä. Näkökulma on positiivinen ja rakentava; se keskittyy ratkaisuihin ja kannustamiseen konkreettisten yritysesimerkkien valossa.

Puheenvuoroja esittävät mm. Ari Akseli (Kesko), Per Arfvidsson (Lantmännen), Christoph Vitzthum (Fazer), Pär-Gustaf Relander (Polttimo), Henri Alen (Muru Dining), Annikka Hurme (Valio).

Lisäksi saamme harvinaisen mahdollisuuden kuulla Ruotsin menestyksekkään Sweden Food Arena -tarinan. Osallistujille esitellään myös kansainvälistämisen toimeenpano-ohjelma selvityshenkilö Anne Bernerin toimesta.

Tervetuloa mukaan ja vaikuttamaan elintarvikealan kasvuryhmän muodostamiseen sekä uudenlaisen Suomi Ruoka -areenan perustamiseen. Varmista paikkasi ilmoittautumalla.

Yhteydenotot ja lisätiedot:

Mikko Käkelä, Elintarviketeollisuusliitto, mikko.kakela@etl.fi, 040 560 7569.
Katriina Anttila, Kasvuryhmä, katriina.anttila@kasvuryhma.fi, 041 438 0469.
Thimjos Ninios, MTK, thimjos.ninios@mtk.fi, 045 264 7131.
Henrik Wikström, Suomen Yrittäjät, henrik.wickstrom@yrittajat.fi, 044 555 3885.

.

Radisson Blu Seaside Hotel, Ruoholahdenranta 3, Helsinki 00180,
  • Helsinki
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Yhteinen ruokapöytä on keskustelufoorumi, jonka tavoitteena on nostaa suomalaisen ruuan ja ruokakulttuurin arvostusta ja kirkastaa suomalaisen ruuan brändiä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin sekä edistää koko ketjun yhteistä etua.