Supersuosittu musikaali Vuonna 85 Ypäjän Musiikkiteatterissa 7.7.

Forssa
  • Forssan Yrittäjät

Sä olet jotakin mahtavaa, jotakin mitä ei osaa odottaa… Ihan kuin normaalia pidempi Urheiluruutu!”

Suomirockin jättiläisten Juicen, Eppu Normaalin ja Popedan musiikista ammentava manserock-spektaakkeli tarjoilee komediannälkäiselle yleisölle rautaisannoksen ovelaa huumoria, vauhdikkaita tilanteita ja hulvatonta koheltamista – romantiikkaa unohtamatta.

Musikaalissa seurataan metallipajan työporukan edesottamuksia 80-luvulla. Festareita kiertävä Karoliina ilmestyy varastamaan Tommin sydämen, ja toisaalla Pallella on suuria suunnitelmia. Tommin ja Karoliinan leimuava lempi kokee kuitenkin kolhuja. Kestääkö työläispoppoon toveruus, kun kaiken huipuksi komisario Peppone hengittää herkeämättä niskaan? Vuonna 85 on poskettoman hauska rappioromanttinen kertomus villistä nuoruudesta, ystävyydestä ja yhteishengestä.

Ypäjän Musiikkiteatteri tunnetaan ennen kaikkea elävästä orkesteristaan, voimakkaasta kuorostaan ja näyttävistä joukkokohtauksistaan. Näillä tutuilla aineksilla höystämme myös tulevan suomirock-ilottelumme. Siispä glitterit, purkkarit ja farkkutakit esiin – lähde kanssamme aikamatkalle kasariloistoon! www.ypajanmusiikkiteatteri.fi

Bussikuljetus Forssan torilta kello 18:00

Esitys alkaa kello 19:00

Omalla kyydillä tulijoille lippujen jako bussilla kello 18:30

Hinta 27€/henkilö, sisältäen bussikuljetuksen, esityksen ja väliaikatarjoilun

Ilmoittautuminen viimeistään 7.6.2022 viestillä toimisto@forssanyrittajat.fi tai soittamalla toimistosihteerillemme Outi Ahposelle puh 044-3469641.

Hinta
27€
Paikka
Jaakkolantie 2, 32100 Ypäjä ,
  • Forssa
  • Humppila
  • Jokioinen
  • Tammela
  • Ypäjä