Suomen Yrittäjät
  • Etäkoulutus

Suunnitelmasta käytäntöön – aloittelevan digimarkkinoijan starttipaketti

Verkossa
  • Suomen Yrittäjät
  • Varsinais-Suomen Yrittäjät

Digitaalinen mainonta on tehokas ja nopea keino saada yritykselle uusia asiakkaita. Kun mainonnan tavoite on määritetty ja kohderyhmä suunniteltu, on aika kääriä hihat! Mutta miten aloittaa tekeminen, jos digimainonta jo sanana saa epätoivon hien otsalle?

Koulutus on tarkoitettu niille pk-yrittäjille, jotka vasta aloittelevat digimainontaa tai miettivät mistä lähtisi mainonnassa liikkeelle. Koulutuksessa käydään läpi Facebookin, Googlen ja itsepalvelutyökalu Sanoma Ad Managerin perusteita. Saat konkreettisia oppeja mitä kaikkea tulee ottaa huomioon mainontaa aloittaessa.

Webinaari on jatkoa syyskuussa järjestetylle Liikkeelle digimarkkinoinnissa -koulutukselle. Mikäli et osallistunut syyskuun webinaariin, voit miettiä etukäteen mainonnan tavoitteitasi ja kohderyhmiäsi, niin saat paremman hyödyn koulutuksesta.

Kouluttajana asiakkuusvastaava ja digispesialisti Heidi Kurppa, Sanoma
Heidi Kurppa innostuu ihmisistä ja ongelmanratkaisusta. Heidi heittäytyy, ideoi ja tuo näkökulmia boksin ulkopuolelta.

Webinaari järjestetään Suomen Yrittäjien ja Sanoma Median yhteistyönä ja se on avoin ja maksuton kaikille kiinnostuneille.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä hintaan kuuluu?
Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella tai muulla mobiililaitteella. Saat linkin osallistumiseen tuntia ennen tilaisuutta. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi