Suomen Yrittäjät
Banneri Suuri Sote-seminaari Krista Kiuru
  • Tapahtuma

Suuri sote-seminaari

Helsinki
  • Suomen Yrittäjät

Suomen Yrittäjien ja sen sote-toimialajärjestöt yhdessä Hoiva&Terveyden kanssa toivottaa sinut tervetulleeksi Suureen sote-seminaariin Helsingin Kansallismuseoon 25.1.2023!

Sote-uudistuksen tavoitteet on asetettu saavutettaviksi. Tähän tarvitaan strategista ja joustavaa yhteistyötä yli sektorirajojen. Tässä seminaarissa kohtaavat yksityinen ja julkinen sote-sektori sekä valtiovalta. Pohdimme kuinka hyvinvointialueet kantavat järjestämisvastuun ja miten tuotantovastuuta voidaan kantaa yhdessä. Se takaa paremmat palvelut. Apulaisajattelun aika on ohi.

Mukana tilaisuudessa puhumassa ovat mm. perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru ja valtiovarainministeriö Ville-Veikko Ahonen. Tilaisuuden päätteeksi asetamme katseemme kohti eduskuntavaaleja sote-aiheisen paneelikeskustelun muodossa, johon on kutsuttu edustaja kaikista eduskuntapuolueista. Paneelin juontajana toimii SY:n toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen.

Tilaisuus on tarkoitettu ensisijaisesti hyvinvointialueiden johdolle sekä kansanedustajille ja -ehdokkaille. Tapahtuma on maksuton. Tapahtuman paikat ovat täynnä, mutta voit seurata tilaisuutta live streamin kautta. Linkki live streamiin lähetetään ilmoittautuneille.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Maksuton
Paikka
Kansallismuseon auditorio ,
  • Helsinki