Keravan Yrittäjät
  • Tapahtuma

Sydämessä sykkii Kerava -tapahtuma 18.5.24

Kerava
  • Keravan Yrittäjät
Lauantaina 18.5. Sydämessä sykkii Kerava, kun ydinkeskustaan sijoittuvassa koko päivän tapahtumassa juhlistetaan satavuotiasta kotikaupunkiamme yhteisöllisesti ja monimuotoisesti!

Keravan kaupunki kutsuu yritykset, yhdistykset, seurat, yhteisöt, taiteilijat ja muut toimijat mukaan toteuttamaan unohtumatonta päivää keravalaisille! Koko perheen tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden tuoda toimintaanne, tuotteitanne ja palvelujanne tutuiksi kaupunkilaisille.

Osallistua voi monin tavoin, esimerkiksi

  • tuottamalla ohjelmasisältöä
  • kävelykadulle sijoittuvalla esittely-/myyntipisteellä
  • tai vaikka tarjouksin tai ohjelmalla oman liiketilan puitteissa, jos se sijaitsee ydinkeskustassa.

Keravan Yrittäjät on lähdössä mukaan omalla teltallaan, olisi hienoa saada mukaan paljon keravalaisia yrittäjiä esittelemään tuotteitaan.

Tule mukaan

  • varaamalla oma myyntipiste. Jokainen yritys hoitaa itse oman myyntipöytänsä tai telttansa.
  • jos teillä on liiketila ydinkeskustassa, ilmoittaudu mukaan oman liiketilan kautta, jolloin saat näkyvyyttä tapahtumassa.

Osallistuminen on maksutonta, mutta edellyttää ilmoittautumista ja tarvittaessa oman esittelypisteen tuomista (teltta, pöytä tms.). Kaupunki määrittelee esittelypisteiden sijoittelun kävelykadulle.

Ilmoittaudu mukaan nyt! Klikkaa tästä ilmoittautumislomakkeeseen.

Juhlavuoden kaupunkitapahtuma Sydämessä sykkii Kerava on täynnä inspiroivaa ohjelmaa, osallistavia aktiviteetteja ja sykähdyttäviä hetkiä, kuten keravalaiskuorojen sataäänisesti soiva megakuoro. Kävelykadun esittelypisteillä pääsee tutustumaan monipuolisesti paikallisten yritysten, yhdistysten, seurojen ja järjestöjen toimintaan, tuotteisiin ja palveluihin. Kokonaisuuteen sisältyy myös taiteen perusopetuksen toimijoiden Kipinä taideharrastuksen tapahtumapäivä, joka tarjoilee kuvataidetta, musiikkia, tanssia ja teatteria eri muodoissaan.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Keravan kävelykatu ja ydinkeskusta,
  • Kerava