Lapin Yrittäjät
  • Etäkoulutus
  • Koulutukset ja seminaarit
  • Valmennus
  • Verkkokurssi

Taloustietoa tumpeloille – kysy mitä tahansa

Verkossa
  • Lapin Yrittäjät

Mitä olet aina halunnut tietää yrityksen kirjanpidosta, mutta et ole koskaan kehdannut kysyä? Nyt on tilaisuutesi kysyä mitä tahansa – ja saada vastauksia.

Miten lasketaan yrityksen tulos? Mitä taseeseen merkitään? Mikä on tuloksen vaikutus yrityksen myyntihintaan? Millon yritysmuoto kannattaa vaihtaa toiminimestä osakeyhtiöksi?

Kysy anonyymisti mitä tahansa yrityksen talouteen liittyvää! Ennakkoon lähetetyt kysymykset käsitellään maksuttomassa ja kaikille yrittäjille avoimessa Taloustietoa tumpeloille -koulutuksessa tammikuussa.

Kouluttajana toimii KLT-kirjanpitäjä Meiju Arvila. Hänellä on laajaa kokemusta niin pienten kuin isojen organisaatioiden kirjanpidosta.

Kyselylomake on suljettu. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 15.1.

Koulutuksen järjestää Lapin ov-koordinaattorihanke. Lisätietoja antaa hankkeen projektipäällikkö Seppo Selmgren, 050 551 1075, seppo.selmgren@yrittajat.fi.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Maksuton
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä koulutukseen kuuluu?

Koulutukseen sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta.

Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella tai muulla mobiililaitteella. Saat linkin osallistumiseen noin tuntia ennen tilaisuutta. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta.