Lapin Yrittäjät
  • Etäkoulutus
  • Koulutukset ja seminaarit
  • Valmennus

Taloustietoa tumpeloille

Verkossa
  • Lapin Yrittäjät

Mitä olet aina halunnut tietää yrityksen kirjanpidosta, mutta et ole koskaan kehdannut kysyä? Nyt on tilaisuutesi kysyä mitä tahansa yrityksen talouteen liittyvää – ja saada vastauksia.

Miten lasketaan yrityksen tulos? Mitä taseeseen merkitään? Mikä on tuloksen vaikutus yrityksen myyntihintaan? Millon yritysmuoto kannattaa vaihtaa toiminimestä osakeyhtiöksi?

Kysy anonyymisti mitä tahansa yrityksen talouteen liittyvää! Ennakkoon lähetetyt kysymykset käsitellään maksuttomassa ja kaikille yrittäjille avoimessa Taloustietoa tumpeloille -koulutuksessa marraskuussa. Lähetä kysymyksesi viimeistään 14.11.2023. Muista myös ilmoittautua mukaan!

Vuoden 2023 alussa ensimmäistä kertaa järjestetty kirjanpidon koulutus järjestetään suosionsa vuoksi uudestaan marraskuussa. Kouluttajana toimii jälleen KLT-kirjanpitäjä Meiju Arvila. Hänellä on laajaa kokemusta niin pienten kuin isojen organisaatioiden kirjanpidosta.

Osallistuminen ei vaadi Yrittäjien jäsenyyttä. Webinaarin järjestää Lapin Yrittäjien koordinoima Verkostoilla vaihdoksiin -hanke.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Lisätietoja

Seppo Selmgren, omistajanvaihdoskoordinaattori
050 551 1075
seppo.selmgren@yrittajat.fi

***

Mitä koulutukseen kuuluu?

Koulutukseen sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta.

Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella tai muulla mobiililaitteella. Saat linkin osallistumiseen noin tuntia ennen tilaisuutta. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta.