Pohjois-Karjalan Yrittäjät

P——–nen t——-suus: Tärkein yksittäinen tekijä ennustamaan tiimin menestymistä!

Verkossa
  • Pohjois-Karjalan Yrittäjät

Torstaina 30.3.2023 klo 9:00 – 10:00, webinaarina

Arvon yrittäjä! Tervetuloa kuulemaan innostavaa, inspiroivaa ja vankasti tutkimukseen perustuvaa etäluentoa siitä, mikä itse asiassa on tuo tärkein yksittäinen tekijä ennustamaan tiimin menestymistä. Ja ei, se ei ole se ruma sana. Aiheesta meille kertoo koripalloilija, tutkija ja yrittäjä Juho Nenonen.

Tapahtumassa opit, kuinka rakentaa organisaatiota, jossa ei tarvitse pelätä, miksi rohkeus on työelämässä yliarvostettua ja mikä on tärkein yksittäinen tekijä tiimityössä ennustamaan tiimityön kannattavuutta. Heräät ajattelemaan, oppimaan ja lopulta muuttamaan omaa tekemistä matkalla kohti kannattavampaa, paremmin toimivaa ja kaikin puolin parempaa työelämää. Lisäksi Juho kertoo lyhyesti täysin uudenlaisesta palvelusta, jonka olemme kehittäneet parantamaan tiimityötä työpaikoilla.

Luvassa on siis erittäin mielenkiintoinen, opettavainen ja ihan jokaista yrittäjää hyödyttävä setti! Takaamme, että jokainen kuulija saa tapahtumasta uutta ajateltavaa, inspiraatiota ja käytännön vinkkejä siihen, kuinka jokainen meistä voi olla luomassa parempaa (työ)elämää. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään ti 28.3.2023. Tapahtuman järjestävät Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry ja SportSpot Oy. Ilmoittautumiseen liittyvät asiat ja lisätiedot: p. 050 448 8468 ja joonas.hiltunen@yrittajat.fi

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Maksuton