Satakunnan Yrittäjät
Satakunta tekijäiltamat
  • Koulutukset ja seminaarit
  • Tapahtuma
  • Valmennus

Tekijäiltamat Porissa 1.11. – sytytetään tekemisen palo!

Pori
  • Satakunnan Yrittäjät

Yrityksen pitää myydä. Iso osa yrittäjän ajasta täytyy kulua siihen. Markkinointi puolestaan mahdollistaa, helpottaa, parhaassa tapauksessa automatisoi myyntiä.

Näihin molempiin – myyntiin ja markkinointiin – ratkaisuja kyllä löytyy. Tekijäiltamissa kaivetaan ne parhaat myynti- ja markkinointitaktiikat esiin ja paljastetaan keinot, joilla hyvät aikomukset muuttuvat tulokselliseksi tekemiseksi.

Sytykkeiden joukosta löytyy ikiaikaisia perusasioita, yksinkertaisia, pieniä taktiikoita ja tekoälyn tarjoamaa tehokkuutta. Tästä kaikesta syntyy sekoitus, jonka voimalla tuli leimahtaa ja loimuaa pitkään.

Tekijäiltamista vastaa Pasi Rautio, monille yrittäjille tuttu nelikymppinen valmentamisen, puhumisen, myynnin ja markkinoinnin ammattilainen. Toki myös isä ja yrittäjä.

Tule sinäkin hakemaan oikeat välineet ja sytytä oma tekemisen palo!

Ohjelmaa koko illaksi

Iltamat käynnistyvät Teknologiakeskus Pripolin auditoriossa Porissa jo klo 16.00. Tarjolla on kahvia ja suolaista piirakkaa ja etenkin verkostoitumista muiden kanssa.

Koulutus alkaa klo 17.00 ja reilun tunnin jälkeen vietetään puolen tunnin kahvitauko. Noin klo 19.45 koulutusosuus päättyy ja sen jälkeen kannattaa jäädä vielä kertaamaan kuultua ja poimimaan kanssakuuljoiden mietteet. Ja tietysti niin antamaan kuin saamaan kannustusta tekemiseen iltamista eteenpäin.

Näin iltamat etenee

16.00 Verkostoitumista, kahvitarjoilu suolaisen kera
17.00 Koulutus, osa 1
18.15 Tauko, kahvitarjoilu pienen makean kera
18.45 Koulutus, osa 2
19.45 Koulutus päättyy, verkostoitumista
20.30 Tilaisuus päättyy

Varaa ilmainen paikkasi pikaisesti!

Ilmoittaudu heti, sillä paikkoja on rajoitetusti. Tekijäiltamat on sinulle ilmainen! Ilmoittautumisen vastaanotosta vastaa Pasi Rautio.

Ilmoittaudu tästä mukaan