Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Hämeen Yrittäjät
  • Koulutukset ja seminaarit

Tero Karinti: Kasvun askeleet

  • Hämeen Yrittäjät
  • Forssan Yrittäjät
  • Hattulan Yrittäjät
  • Hauhon Yrittäjät

Tervetuloa mukaan ottamaan kasvun askeleita!

Tässä koulutusaamussa opit miten kaikenkokoiset yritykset voivat rakentaa itselleen kasvua tukevan ja siihen varautuvan toimintamallin. Case-esimerkin kautta avataan elävän elämän malliesimerkki ja tuodaan parhaita lisäesimerkkejä Suomesta ja maailmalta jokaisen kasvuvaiheen osalta. Lisäksi koulutuksessa haastetaan yritykset tekemään itsearviointia ja sparraamaan toisen yrittäjän kanssa valmiuksiaan, varautumistaan ja kehityskohteitaan – Kyllä! Koulutus on interaktiivinen ja sisältää myös sparrailua vieruskaverin kanssa.

Koulutuksen tavoitteena on, että osallistuja saa mukaansa uusia ideoita, herättelyä muutokseen ja selkeän mallin, jolla arvioida oman yrityksensä toimintaa sekä minkä avulla lähteä kehittämään omaa toimintaa, toimialasta ja yrityksen koosta riippumatta.

Kouluttajana toimii yrittäjä, toimitusjohtaja Tero Karinti. Tero toimii yrittäjänä Growhow Agencyssä. Terolla on mittava kokemus yritysten kasvusparrauksesta ja omakohtaista kokemusta perustamansa yrityksen kasvusta nollasta 1,7Meur liikevaihtoon.

Tilaisuus järjestetään Forssassa Elävien kuvien teatterissa (keskuskatu 1, Forssa). Tilaisuus on maksuton Suomen Yrittäjien jäsenille, muille 199€+alv. Ilmoittaudu tilaisuuteen ilmoittautumislinkin kautta. Tilaisuutta EI ole mahdollista seurata virtuaalisesti eikä sitä taltioida. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Elisan kanssa.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton