Helsingin Yrittäjät - Lounais-Helsinki
  • Tapahtuma

Tervetuloa verkostoitumaan AX:iin!

Helsinki
  • Helsingin Yrittäjät - Lounais-Helsinki

Lounais-Helsingin Yrittäjät järjestää joka kuukausi vapaamuotoisen ja omakustanteisen verkostoitumistilaisuuden. Loppusyksyn verkostoitumistapahtumat Hotelli AX:ssa ovat 12.10., 9.11. ja 7.12.2023.

Meille on varattu Taidehotelli AX:ssa kantapöytä (pääovista sisään tultaessa eteenpäin ja oikealla ikkunoiden edessä). Voit tulla paikalle silloin, kun sinulle sopii ja halutessasi voit viihtyä pidempäänkin.

Verkostoitumistilaisuudessa on läsnä aina joku Helsingin Yrittäjien Lounais-Helsingin paikallisyhdistyksen hallituksen jäsenistä ja puheenaiheet muotoutuvat paikallaolijoiden toiveiden mukaisesti. Meiltä on monesti pyydetty tilaisuutta, jossa voi vain tavata muita yrittäjiä ja keskustella lasin tai vaikka kahvikupin äärellä ilman varsinaista pönötysohjelmaa. Tämä on nyt juuri sitä. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Nämä verkostoitumistilaisuudet on ensisijaisesti tarkoitettu Lounais-Helsingin Yrittäjien jäsenille, mutta toki kaikki muutkin ovat tervetulleita. Lounais-Helsingin Yrittäjien alueeseen kuuluvat Lauttasaari, Ruoholahti, Jätkäsaari, Hietalahti, osa Etu-Töölöstä, Lehtisaari ja Kuusisaari eli postinumeroalueet 00180, 00200-00220, 00250 ja 00340.

Lisätiedot:
Ulla Leppäkoski-Juvonen
Lounais-Helsingin paikallisyhdistys – varapuheenjohtaja, tapahtumavastaava
+358 40 5561260
nailstation@hotmail.com

Ilmoittaudu tästä mukaan