Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Helsingin Yrittäjät - Lounais-Helsinki
  • Tapahtuma

Tervetuloa verkostoitumaan 7.12. klo 17 alkaen after work -hetkeen Hotelli AX:iin

Helsinki
  • Helsingin Yrittäjät - Lounais-Helsinki

Lounais-Helsingin Yrittäjät järjestää joka kuukausi vapaamuotoisen ja omakustanteisen verkostoitumistilaisuuden. Tämä on vuoden 2023 viimeinen verkostoitumistapaaminen. Kevään 2024 after work -verkostoitumistapahtumat Hotelli AX:ssa ovat 18.1., 8.2. ja 7.3. Laita jo kalenteriisi!

Meille on varattu taidehotelli AX:ssa kantapöytä (pääovista sisään tultaessa eteenpäin ja oikealla ikkunoiden edessä). Voit tulla paikalle silloin kun sinulle sopii ja halutessasi voit viihtyä pidempäänkin.

Verkostoitumistilaisuudessa on läsnä aina joku Helsingin Yrittäjien Lounais-Helsingin paikallisyhdistyksen hallituksen jäsenistä ja puheenaiheet muotoutuvat paikalla olijoiden toiveiden mukaisesti. Meiltä on monesti pyydetty tilaisuutta, jossa voi vain tavata muita yrittäjiä ja keskustella lasin tai vaikka kahvikupin äärellä, ilman varsinaista pönötysohjelmaa. Tämä on nyt juuri sitä. Tule mukaan, olet lämpimästi tervetullut.

Tapahtuman järjestää Helsingin Yrittäjät – Lounais-Helsinki ry, mutta tapahtumaan ovat tervetulleita kaikkien muidenkin Helsingin Yrittäjien paikallisyhdistysten jäsenet. Lounais-Helsingin Yrittäjien alueeseen kuuluu Lauttasaari, Ruoholahti, Jätkäsaari, Hietalahti, osa Etu-Töölöstä, Lehtisaari ja Kuusisaari eli postinumeroalueet 00180, 00200-00220, 00250 ja 00340.

Lisätiedot:
Ulla Leppäkoski-Juvonen
Lounais-Helsingin paikallisyhdistys – varapuheenjohtaja, tapahtumavastaava
+358 40 5561260
nailstation@hotmail.com

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton