• Etäkoulutus

Tietoisku: YEL-uudistus

Verkossa
  • Etelä-Karjalan Yrittäjät
  • Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät
  • Etelä-Savon Yrittäjät
  • Helsingin Yrittäjät

YEL-järjestelmään on tulossa muutoksia 1.1.2023. Lakimuutokset ovat eduskunnan käsittelyssä ja sosiaalisessa mediassa ja lehdissä käydään vilkasta keskustelua lakimuutoksen sisällöstä.

Mistä oikeastaan on kyse? Mitä nyt esitetään muutettavaksi ja miten? Miten uudistus toteutuessaan vaikuttaisi YEL-työtuloon?

Mm. näihin kysymyksiin saat vastauksia tässä tietoiskussa ja kuulet mitä sinun pitäisi yrittäjänä tietää YEL-uudistuksesta. Voit myös esittää kysymyksiä mieltäsi askarruttavista asioista. Tietoisku on avoin ja maksuton kaikille kiinnostuneille.

Puhujana työmarkkina-asioiden päällikkö Harri Hellstén, Suomen Yrittäjät
Harri Hellstén on toiminut Suomen Yrittäjissä juristina yli 10 vuoden ajan neuvoen ja kouluttaen yrittäjiä heidän sosiaaliturvassaan sekä pyrkien vaikuttamaan siihen, että yrittäjilläkin olisi oikeus toimeentulon turvan, kun elämä yllättää.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Maksuton
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Miten mukaan tietoiskuun?
Tietoiskuun voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella tai muulla mobiililaitteella. Saat linkin osallistumiseen tuntia ennen tilaisuutta. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta. Tietoisku tallennetaan ja tallenne sekä tietoiskun materiaali lähetetään kaikille ilmoittautuneille sähköpostitse. Voit ilmoittautua mukaan vaikka et pääsisi seuraamaan tilaisuutta livenä.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi