Seinäjoen Yrittäjät
Seinäjoen Yrittäjät, Tilaa tähdille

Tilaa tähdille

  • Seinäjoen Yrittäjät

Seinäjoen Yrittäjät ja Into Seinäjoki järjestää Tilaa tähdille -tapahtuman kolmatta kertaa keväällä 2023. Tällä kertaa tapahtuma on kaksipäiväinen ja se järjestetään 16.–17.3.2023 Seinäjoen OmaSP Stadionilla tyylikkäissä Atria Lounge -tiloissa. 

Tilaa tähdille -tapahtuma kerää yhteen noin sata yritysedustajaa valmistavan teollisuuden, ict- ja teknologian aloilta sekä alueellisia ja kansallisia TKI-toimijoita. Tapahtuman tavoitteena on tarjota alusta uusien kumppanuuksien muodostumiselle, tiedon ammentamiselle ja kasvuun kiihdyttämiselle.

Tämän vuoden teemana on kasvu ja rohkeat investoinnit. Vahvistamme parhaillaan kansallisesti kiinnostavia yrityscaseja ja kärkipuhujia tapahtuman ohjelmaan. 

Ensimmäinen tapahtumapäivä käynnistetään tiedon ja inspiraation täyteisellä seminaariosuudella, illalla nautimme yhteistä illallista viihtyen ja verkostoituen. Ensimmäisen tapahtumapäivän tarjoilut sisältyvät tapahtumalipun hintaan (päiväkahvit ja illallinen). Toinen päivä täyttyy mahdollisuudella tutustua alueen kärkiyrityksiin paikanpäällä.

Lue lisää tapahtumasta ja osta lippusi nyt!