Yrittäjälounas kuukauden toisena tiistaina klo 11.30
Kokoonnumme omakustanteiselle Yrittäjälounaalle aina kuukauden toisena tiistaina klo 11.30
  • Tapahtuma
  • Vapaa-aika ja juhlat

Toukokuun Yrittäjälounas

Raahe
  • Raahen Yrittäjät

Syömään!

Raahen Yrittäjät kutsuu kuukausittain yrittäjät ja yrittäjyydestä kiinnostuneet, sekä sidosryhmien edustajat yhteiselle, vapaamuotoiselle lounaalle keskustelemaan ajankohtaisista aiheista ja verkostoitumaan.

Toukokuun yrittäjälounaalla vieraanamme on Risto Nummela Suomen Yrityskummeista. Risto on Pohjois-Pohjanmaan aluekummi ja yrityskummi, ja hän kertoo lounaalla yrityskummitoiminnan mahdollisuuksista.

Keväisen yrittäjälounaan tiistaina 10.5. emännöi Raahen Yrittäjät ry:n hallituksen jäsen, @Cortensdesign yrittäjä Riitta Palosaari. Riitan vastuualueena yhdistyksen toiminnassa on mm. yrittäjyyskasvatus. Istu rohkeasti pöytään ja ryhdy juttusille!

Yhdistyksen hallitus kokoontuu kuukausittain pääasiallisesti kk:n kolmantena tiistaina ja Yrittäjälounailta viemme kuulumiset kokoukselle. Mihin kysymyksiin sinä kaipaisit vastausta omassa yrittäjän arjessasi

Yrittäjälounaalle ovat tervetulleita kaikki yrittäjät, yrityksen perustamista harkitsevat ja yrittäjyyden sidosryhmiin kuuluvat. Nähdään lounaalla!

Ps. Varaa aika tuleville Yrittäjälounaille kalenteristasi. Kokoonnumme kuukauden toisena tiistaina klo 11.30. Tiedon kulloisestakin lounasravintolasta löydät tapahtuman sivulta.

Hinta
Lounas on omakustanteinen