Tuetun työntekijän palkkaaminen

Verkossa
  • Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät

PPY-TALK on Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien keskusteluohjelma, jonka tämän kertaisena aiheena käsitellään osatyökykyisten ja muiden hankalasti työllistyvien työllistämisestä yrittäjien ja pk-yritysten näkökulmasta.

Asiantuntijoina keskustelussa on mukana Marja Hiissa, TE-toimisto, Sari Lipponen Eläkevakuutusyhtiö Elo, Tarja Siira Business Oulun työllisyyspalvelut. Asiantuntijat avaavat palkkatukea ilmiönä – minkälaisia eri taustoja tuetun työntekijällä saattaa olla, mitä mahdollisia tukia on saatavilla ja keneen puoleen kysymyksissä kannattaa kääntyä.

PK-yritysten ja yrittäjien näkökulmaa ja kokemuksia on avaamassa Oulun Yrityskalusto Oy:stä Mia Runtti-Manninen, Oulun Rakennuslasi Oy:stä Niina Martikainen ja Tupla-Luuta Oy:stä Maarit Eklund. Keskustelun tarkoituksena on käydä lävitse kokemuksia erilaisesta työllistämisestä, miten viranomaispalvelut on koettu, mitä hyvää ja kehitettävää.

Työllistämisehdosta hankinnoissa on mukana kertomassa Helena Ylisirniö Business Oulusta sekä Päivi Rissanen Naturpolis Oy:stä.

Ohjelma 20.5 klo 9 – 10 näytetään Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien Facebook-kanavalla.

Hinta
Maksuton
Paikka
https://www.facebook.com/pohjoispohjanmaan.yrittajat