Keski-Suomen Yrittäjät
Mies murehtii pöydän äärellä
  • Etäkoulutus

Tukea ja vinkkejä yrittäjän hyvinvointiin – Psykoterapeutit paikalla!

Verkossa
  • Keski-Suomen Yrittäjät
Euroopan unio - sosiaalirahastot, EU- vipuvoimaa - logot

Oletko tilanteessa, jossa kaipaat tukea ja lisää tietoa yrittäjille suunnatuista maksuttomista hyvinvointipalveluista? Psykoterapeutit Hannu Piispanen ja Asta Suomi kertovat miten mieli toimii kovassa stressitilanteessa ja miten päästä haasteellisesta tilanteesta eteenpäin. Maksuttomia palveluita on paljon tarjolla mm. talousapuun, terapiaan, hyvinvointivalmennukseen sekä työnohjaukseen. Tule kuulemaan, miten pääset näihin mukaan. Webinaarista saat myös tallenteen jälkikäteen.

Paikalla tilaisuudessa on Hyvinvointikartta- hankkeen asiantuntijat Essi Määttä ja Virve Lähdesmäki sekä Tekri-hankkeen psykoterapeutit Hannu Piispanen ja Asta Suomi.

Voit tulla anonyymista paikalle etätapahtumaan Go to webinar- alustalle. Ilmoittautumalla tapahtumaan, hyväksyt osallistumistietojesi raportoimisen hankkeen rahoittajalle (ESR).

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Ilmoittautumalla tapahtumaan, hyväksyt osallistumistietojesi raportoimisen hankkeen rahoittajalle (ESR).

Hankkeen tavoitteena on vahvistaa Keski-Suomen mikro- ja pk-yritysten hyvinvointia, hyvinvoinnin osaamista ja johtamista. Hyvinvointikartta-hankkeessa kehitetään hyvinvointia, tutkimustuloksiin perustuviin ja yrittäjän arkeen sopivia hyvinvointia tukevia- ja edistäviä toimintamalleja. Tämän lisäksi tavoitteena on innostaa ja valmentaa yrittäjiä huomioimaan hyvinvointi arjen tekoina ja ottamaan oppia yrittäjäkollegojen hyvistä käytännöistä.

Hyvinvointikartta-hanketta toteuttavat Gradia, Jamk ja Keski-Suomen Yrittäjät. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille keskisuomalaisille mikro- ja pk-yrityksille, niiden yrittäjille että henkilöstölle. Osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla jäsenemme.