Pirkkalan Yrittäjät

Unelmien Liikuntapäivä Pirkkalassa

Pirkkala
  • Pirkkalan Yrittäjät

Keskiviikkona 10.5.2023 klo 17-20 Pirkkalan keskusurheilukentällä ja sen lähiympäristössä on tarjolla hurja määrä hauskaa liikuntaa. Tapahtumassa lapset, nuoret ja perheet pääsevät kokemaan esityksiä, lajikokeiluja, jumppia, leikkiä, kisoja sekä ennen kaikkea tutustumaan uusiin harrastusmahdollisuuksiin.

Tapahtuman pääesiintyjänä tänä vuonna on Kikattava Kakkiainen!

Kikattavan Kakkiaisen oma ohjelma on suurin Suomessa toteutettu lasten animaatiosarja ja Pikku Kakkosestakin tuttu Kikattava Kakkiainen viihdyttää lapsia ja perheitä Kakkiaisen discossa. DJ Kakkiainen soittaa musiikkiansa ja MC Citykani tanssittaa, leikittää, liikuttaa sekä levittää naurua ja iloista mieltä kaikille lapsille sekä lapsenmielisille!

Esiintymisen jälkeen on luvassa Meet & Greet, jossa halukkaat pääsevät tapaamaan Kikattavan Kakkiaisen ja MC Citykanin!

Fiilistelyn voit aloittaa jo nyt kuuntelemalla Kikattavan Kakkiaisen nimikkobiisin!  

Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Päivitämme tarkempia tapahtumainfoja nettisivulle.

Unelmien liikuntapäivä Pirkkalassa – tapahtuma järjestetään upeampana ja isompana, kuin aiemmin. Viime vuonna tapahtuma kokosi keskusurheilukentälle ja sen lähiliikuntapaikoille yli 1200 kävijää. Unelmien liikuntapäivässä oli mukana myös yli 40 toimijaa, jotka kannustivat kuntalaisia hyvinvointiin, liikuntaan ja harrastamiseen. Tapahtuma sai yleisöltä sekä toimijoilta hyvää palautetta ja nyt haluammekin kehittää vuoden 2023 tapahtumaa entisestään. Voit jo nyt fiilistellä tapahtumaa viime vuoden koostevideolta.