Suomen Yrittäjät
  • Koulutukset ja seminaarit

Vaikuttaja I

Helsinki
  • Suomen Yrittäjät

Suomen Yrittäjien vaikuttamiskonsepti pitää sisällään neljä koulutuskokonaisuutta jäsenyrittäjille, jotka haluavat vaikuttaa tai ovat jo vaikuttajia paikallisella, alueellisella tai valtakunnallisella tasolla.

Vaikuttaja I-koulutuksen kohderyhmä on pääasiassa uudet paikallisyhdistysten puheenjohtajat. Jos puheenjohtaja on estynyt, voi esimerkiksi varapuheenjohtaja myös osallistua.

Tavoitteena on 1) verkostoida eri puolilta Suomea osallistuvia yrittäjiä keskenään, 2) vahvistaa heidän vaikuttamisen, viestinnän ja järjestötoiminnan osaamista, 3) vaikuttaa järjestönä siihen, että meillä on osaavia luottamushenkilöitä vaikuttamassa yrittäjille tärkeisiin kysymyksiin.

Koulutuksia on tarkoitus käydä yksi vuodessa ja kuhunkin koulutukseen osallistutaan vain kerran. Uudet puheenjohtajat aloittavat Vaikuttaja I-koulutuksesta ja heidän mahdollista osallistua toisena puheenjohtajavuonna Vaikuttaja II-koulutukseen.

  • Vaikuttaja I ​ 1.-2.3.2024 Helsinki (30 osallistujaa)
  • Vaikuttaja II ​8.-9.3.2024 Tampere (25 osallistujaa)
  • Vaikuttaja nuoret ​9.-10.3.2024 Tampere (20 osallistujaa)
  • Vaikuttaja III ​ 15.-16.3.2024 Helsinki (15 osallistujaa)

Vaikuttaja-koulutuksen arvo osallistujalle on noin 550 euroa per henkilö (sisältää ohjelman, ruokailut ja majoituksen). Omavastuu on 50 euroa, joka laskutetaan paikallisyhdistykseltä, ellei osallistuja toisin ilmoita. Matkakuluista ja pysäköintikuluista jokainen osallistuja vastaa itse.

Mikäli ilmoittautuneita on enemmän kuin koulutukseen mahtuu osallistujia, joudumme tekemään valintaa ja huomioimme siinä mm. alueellista edustavuutta.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: Vaikuttaja-koulutukset 2024 – Suomen Yrittäjät (yrittajat.fi)

Lisätietoja:

Verkostopäällikkö Kristiina Nyholm, kristiina.nyholm@yrittajat.fi, 050 564 1664
Kehittämispäällikkö Hannamari Heinonen, hannamari.heinonen@yrittajat.fi, 050 567 3395

Ilmoittaudu tästä mukaan
50 euroa
Helsinki,
  • Helsinki
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Kristiina Nyholm, Suomen Yrittäjät

kristiina.nyholm@yrittajat.fi