• Tapahtuma

Vallikävely

  • Haminan Yrittäjät

Tervetuloa tutustumaan oppaan johdolla Haminan linnoitukseen. Pääset näkemään ja kuulemaan asioita, joita et ehkä Haminan historiasta tiennytkään. Ota mukaan ystävä tai perheenjäsenet ja varaudu hyvin kävelykengin.

Aloitamme illan kahvilla Wanhan Veteraanin yhteydessä toimivassa Messi-ravintolassa klo 18 ja tutustumme myös sen majoitustiloihin. Messi ja majoituskontit ovat samanlaiset kuin esim. Afganistanissa rauhanturvaajamme majoittuvat. Sieltä opastus jatkuu Kadettikoulunkadun suuntaan ja kierros päättyy RUK:n kentälle.

Haminan Yrittäjät ry tarjoaa osallistumisen kahveineen jäsenille, ei jäsenten osalta osallistumismaksu on 10€ joka laskutetaan jälkikäteen.

Ilmoittaudu sihteerille viimeistään 26.8. joko sähköpostilla sihteeri@haminanyrittajat.fi tai 040 591 4965/Sini Huhtala. Ilmoittautumisen yhteydessä mainitsethan osallistujien nimet sekä mahdolliset erikoisruokavaliot.

Vallikävely 29.8.2022

  • Ilmoittautumislomake

    Ilmoittautumiset pe 26.8. mennessä.
  • Tässä voit ilmoittaa samasta yrityksestä/perheestä osallistuvat muut henkilöt. Ilmoitathan myös mahdolliset erityisruokavaliot.
  • Tapahtuma on jäsenille/ jäsenyritysten edustajille perheineen maksuton. Ei-jäsenten osallistumismaksu on 10€ joka laskutetaan jälkikäteen.