Varsinais-Suomen Yrittäjät

Hyvinvointia yhdessä -tapahtuma (järj. Varha)

  • Varsinais-Suomen Yrittäjät

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) järjestää alan ammattilaisille ja järjestötoimijoille sekä yrityksille suunnatun tapahtuman Turun Messukeskuksessa maanantaina 29.5.2023 klo 9–17. ​

Tapahtuman tarkoituksena on saada sote-alan järjestöt, hyvinvointialueen ammattilaiset ja päättäjät sekä alan yritykset yhteiseen keskusteluun. Päivän teemana on Hyvinvointia yhdessä. Seminaariluonteisen tilaisuuden yhteydessä järjestetään muun muassa Järjestöareena 2023, jossa on luvassa ajankohtaista keskustelua erityisesti hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen teemoista.

Päivän aikana on myös mahdollisuus tutustua sekä järjestöjen että yritysten toimintaan, sillä järjestöille ja yrityksille on varattu tilaa omille esittelypisteille.

Seminaariohjelma päivittyy ja tuoreimmat tiedot löydät osoitteesta varha.fi/hyvinvointiayhdessa 

Näytteilleasettajaksi tapahtumaan 

Varha kutsuu Varsinais-Suomessa toimivia sosiaali-, terveys- ja pelastusalan yrityksiä esittelemään alan innovatiivista toimintaansa. Osaston hinta koko päivästä on 100 euroa + alv. Huomaathan, että osastoon ei kuulu seiniä.

Ilmaise halusi osallistua näytteilleasettajaksi 27.4. mennessä oheisen ilmoittautumislinkin kautta. Vahvistamme ilmoittautumisen 29.4. mennessä. Näytteilleasettajat voivat kaikissa kysymyksissä olla yhteydessä osoitteeseen minna.patrikainen@ideagroup.fi.  

Saman ilmoittautumislomakkeen kautta voi ilmoittautua näytteilleasettajaksi sekä osallistujaksi tapahtumaan, jos osallistut päivän aikana myös seminaariohjelmaan. Osallistujailmoittautuminen löytyy näytteilleasettajalomakkeen lopusta.  

Maksuton
Turun messukeskus, Messukentänkatu 9-13, 20210 Turku